Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ КЪЛВЕ ОКОЛО ПЛОВДИВ
Модератор: Paublo_Eskobar
КЪДЕ КЪЛВЕ ОКОЛО ПЛОВДИВ
КОЛЕГИ ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ КЪДЕ ДА ОТИДА ЗА РИБА ОКОЛО ПЛОВДИВ СТАВА ВЪПРОС ЗА 13,08-14,08.БЛАГОДАРЯ!
къде кълве в момента около Пловдив
Макар,че късно видях темата,си мисля,защо да не я продълхим пловдивчани с актуална информация,защото пак идва събота и неделя.Като начало в събота бях на гребния канал.Там рибата е таласъм,но успях да си хвана шаран-около 1,5кг на торен едър червей,с кука 4номер.В неделя бях на рибарник в с.Скутаре.Там се плаща 4лв,каквото си хванеш.Поисках разрешение от арендатора и ме пусна на големия водоем,който може би ще пуснат от септември.Резултатът е 4бр.шаран,като най-малкия беше 1,5кг и около 4кг едра каракуда.
къде кълве около Пловдив
Колега,ако те интересува риболов на шаран,ти препоръчвам платения водоем на 9км.Всъщност той се намира след 10км,има табела,която сочи пътя.Входа е 3лв и кило шаран също.Вече две недели ходя там и не съм се връщал с по-малко от 3шаранчета-там са от 1-3кг.Два басейна са,като във втория има и каракуда.Само трябва да си намериш едър червен червей,земен.Наслука и ако ходиш,сподели какво си направил.Не забравяй,че се лови на дъно.