Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

електронните въдици
Модератор: bobopeli
електронните въдици

-
- новобранец
http://www.obiavibg.com/showad.php?adid=31886 , А къде са контролните органи????? .... , ех БЪЛГАРИЯ!!!
- Ванко
- научил се да хвърля
Иво не ех България братле ами щот страната ни си е супер ами ех АНАРХИО и на тези които я лансирати поущтряват.Ivo_Sabchev написа:http://www.obiavibg.com/showad.php?adid=31886 , А къде са контролните органи????? .... , ех БЪЛГАРИЯ!!!
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Re: електронните въдици
ми така е пускат си в реките мръсотиите на два пъти миналото лято река марица след пазарджик пускаха и аз нз какво беше но водата беше черна като катран а рибата? тя изплуваше на повърхноста ... мда сърцето ме боли като гледам как реката на която сам израснал се унищожава риба вече почти няма поне в тази част на реката плащаме си данъците плащаме билети а какво прави държавата застава зад тези които я унищожават ..още една случка ще разкажа за красивия гьол до звъничево отивам аз сутринта на гьола и за моя изненада бракониери направо си беше като събор няколко джипа бусове и лодки а и бяха въоражени какво да правиш теглих им една маина и така но слетобяд идват да проверяват билетите аз имам билет но за този водоем трябвало друг както и да е та искаше да ме глобява мене който сам хванал няколко рибки колкото да си почеша крастата а онея с мрежите питам аз кои ще ги глоби явно никои тои навярно знае за бракониерите но се страхъва а и то си е за страх
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.