електронните въдици

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Алексис

електронните въдици

Мнение от Алексис »

:oops: :oops: Писна ми да обикалям като сателит околу водоемите в нашият окръг/че и в други съседни/.До кога ще търпим браконерските своеволия и слабият контрол ?Електронните въдици навлязоха преди 5-6 г в нашия край и сега са в масово производство.Докато цената им беше 300 $ сега са по 300 лв.Гадното при тях е ,че те избиват и дребната риба.Новите модели /вече родно производство /са е по-голяма мощност до 1500Аh.Не е ли време да направин един форум с участие на истински рибари/не на тия които събират маломерна риба /по водоемите.Кило каракуда е 1 лв на рибните магазини.Кога контрола и по тях ще се засили? Кога ще има контролни органи да обикалят и да ги питат от кой водоем са мрените ,скобара ,кефала ,щуката.....?Не е ли време на големите заводим да се налагат и големи глоби?Захарни заводи Г.Оряховица изтровиха рибата в Янтра и им се наложи слешната глоба от 2000 лв.Това не е за първи път през изминалите 3-4 г.
Ivo_Sabchev
новобранец
новобранец

Мнение от Ivo_Sabchev »

http://www.obiavibg.com/showad.php?adid=31886 , А къде са контролните органи????? .... , ех БЪЛГАРИЯ!!!
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Ivo_Sabchev написа:http://www.obiavibg.com/showad.php?adid=31886 , А къде са контролните органи????? .... , ех БЪЛГАРИЯ!!!
Иво не ех България братле ами щот страната ни си е супер ами ех АНАРХИО и на тези които я лансирати поущтряват.
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: електронните въдици

Мнение от geibriel »

ми така е пускат си в реките мръсотиите на два пъти миналото лято река марица след пазарджик пускаха и аз нз какво беше но водата беше черна като катран а рибата? тя изплуваше на повърхноста ... мда сърцето ме боли като гледам как реката на която сам израснал се унищожава риба вече почти няма поне в тази част на реката плащаме си данъците плащаме билети а какво прави държавата застава зад тези които я унищожават ..още една случка ще разкажа за красивия гьол до звъничево отивам аз сутринта на гьола и за моя изненада бракониери направо си беше като събор няколко джипа бусове и лодки а и бяха въоражени какво да правиш теглих им една маина и така но слетобяд идват да проверяват билетите аз имам билет но за този водоем трябвало друг както и да е та искаше да ме глобява мене който сам хванал няколко рибки колкото да си почеша крастата а онея с мрежите питам аз кои ще ги глоби явно никои тои навярно знае за бракониерите но се страхъва а и то си е за страх
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”