Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

България е на прага да загуби 18 млн. евро
Модератор: bobopeli
България е на прага да загуби 18 млн. евро
България е на прага да загуби 18 млн. евро по ОП Рибарство
При липсата на регистрация на рибарски пристанища тази сума ще си остане в Брюксел
България е на прага да загуби 18 млн. евро по оперативна програма Рибарство (ОПР). Условие за усвояването на парите, отпуснати по тази програма, е регистриране на рибарски пристанища. До момента в България това не е направено за нито един порт.
Средствата по ОС 3 на оперативната програма са 26 669 902,67 евро, от които по мярка 3 предвидени за „Инвестиции за реконструкция и модернизация на рибарски пристанища, места за разтоварване и закрити лодкостоянки” парите са около 18 000 000 евро, съобщиха от Асоциацията на производителите на рибни продукти - БГ ФИШ.
При липсата на регистрация на рибарски пристанища тази сума ще си остане в Брюксел, а на корабособствениците ни ще се наложи да си нарежат плавателните съдове, за което също могат да се усвоят пари по ОС 1, информира регионалният икономически портал chambersz.com.
Членовете на Асоциация на производителите на рибни продукти БГ ФИШ притежават голяма част от едрогабаритния риболовен флот и са основни оператори в риболова на рапани, цаца и други морски видове. В асоциацията членуват повече от половината големи рибопреработвателни предприятия в България. Те изкупуват много голяма част от уловите на останалите риболовци за по-нататъшна преработка и продажба на готовия продукт в Европа и в трети страни.
Нашата асоциация съвместно с Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури отдавна уточни и даде своите предложения за това къде точно трябва да се намират рибарските пристанища. Това са Созопол, Несебър, Варна и Балчик. На тези места има най-голяма нужда от рибарски портове, но досега ние нямаме информация да е предприета процедура по регистрацията им.
Липсата на узаконени рибарски пристанища, места за разтоварване и пристан за кораби и малки риболовни съдове ще се отрази и на останалите фирми и хора, които са по веригата в бранша. Твърде вероятно е да се стигне и до това България да загуби имиджа си като морска страна.
При липсата на регистрация на рибарски пристанища тази сума ще си остане в Брюксел
България е на прага да загуби 18 млн. евро по оперативна програма Рибарство (ОПР). Условие за усвояването на парите, отпуснати по тази програма, е регистриране на рибарски пристанища. До момента в България това не е направено за нито един порт.
Средствата по ОС 3 на оперативната програма са 26 669 902,67 евро, от които по мярка 3 предвидени за „Инвестиции за реконструкция и модернизация на рибарски пристанища, места за разтоварване и закрити лодкостоянки” парите са около 18 000 000 евро, съобщиха от Асоциацията на производителите на рибни продукти - БГ ФИШ.
При липсата на регистрация на рибарски пристанища тази сума ще си остане в Брюксел, а на корабособствениците ни ще се наложи да си нарежат плавателните съдове, за което също могат да се усвоят пари по ОС 1, информира регионалният икономически портал chambersz.com.
Членовете на Асоциация на производителите на рибни продукти БГ ФИШ притежават голяма част от едрогабаритния риболовен флот и са основни оператори в риболова на рапани, цаца и други морски видове. В асоциацията членуват повече от половината големи рибопреработвателни предприятия в България. Те изкупуват много голяма част от уловите на останалите риболовци за по-нататъшна преработка и продажба на готовия продукт в Европа и в трети страни.
Нашата асоциация съвместно с Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури отдавна уточни и даде своите предложения за това къде точно трябва да се намират рибарските пристанища. Това са Созопол, Несебър, Варна и Балчик. На тези места има най-голяма нужда от рибарски портове, но досега ние нямаме информация да е предприета процедура по регистрацията им.
Липсата на узаконени рибарски пристанища, места за разтоварване и пристан за кораби и малки риболовни съдове ще се отрази и на останалите фирми и хора, които са по веригата в бранша. Твърде вероятно е да се стигне и до това България да загуби имиджа си като морска страна.
Re: България е на прага да загуби 18 млн. евро
информацията е от insurance.bg
Голямо важно.Да не ни е за сефте?
-
- и господ не е толокова добър
Всяка една стотинка е важна ако се усвои правилно,но нашите оправници знаят само един начин на освояванеlz1igr написа:Голямо важно.Да не ни е за сефте?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Ми нормално това все пак е БЪЛГАРИЯ и да отпуснат и да не отпуснат парите за нас те пак са загубени така че......
пари се усвояват ако може да се вземе комисион от ''усвояването'' иначе
за желаещите.
коментираха че в началото на членството ни в ЕС ще е трудно, но после ще стане едно розово едно приятно- ще стане ама ако усвоявахме парите които ни дават по предпресъединителните фондове - те ги покриват, правят некачествени ремонти на инфраструктурата ни (добре че Тато ни я е направил здраво по точно КЕЧ - ''братята Цигани'' които скоро ще ни превземат щото ще станем малцинство
)и така 18 мил.сега по късно десет пъти по толкова.Сега всики ще гласуват за ГЕРБ за да ни нае..т и те, както преди време за НДСВ и така всичко се върти, а нас ни въртят на шиш.Абе иде ми да си купя 10 броя ''черноглава плевенска'' щотот са ендемичен вид и да отпеаша към балкана около някои язовирче, ей така за риба и ще си паса овцете. няма да плащам данъци, ще нагъвам трънки и печени кестени просто идилия 

коментираха че в началото на членството ни в ЕС ще е трудно, но после ще стане едно розово едно приятно- ще стане ама ако усвоявахме парите които ни дават по предпресъединителните фондове - те ги покриват, правят некачествени ремонти на инфраструктурата ни (добре че Тато ни я е направил здраво по точно КЕЧ - ''братята Цигани'' които скоро ще ни превземат щото ще станем малцинство

- krokibg
- учете се от него
Абе момци,що не вземем да си направим наша си партия А
Ами,ние сме поне 20 000 човека и ще си избелем няколко депутата ако не се лъжа,но трябва да са железни
Що не го направим и да им бъркаме в задниците постоянно и методично.Какви компромати ще извадят за нас,че сме хванали и изяли два сома ли
Я да се замислим,да говорим с някой коректни политици и да ги лансираме,като гласуваме за тях и да ни обещаят че ще свършат всичко което ни касае както трябва иначе отиваме у София и си правим едно НС пред парламента и докато не си подадат оставката няма да ги оставим ако ни излъжат.Стига са ни лъгали като простаци и да ни правят на балами.Я да го поумуваме това предложение и ще взема да пусна една темичка и да видим какво може да направим по-въпроса

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Аз сам за бате Любо и да не е партия накакво сдружение,нещо което по законен начин ще зашитава интересите ни, и нащите и на нащите семействаKrokibg написа:Абе момци,що не вземем да си направим наша си партия А![]()
![]()
Ами,ние сме поне 20 000 човека и ще си избелем няколко депутата ако не се лъжа,но трябва да са железни
![]()
![]()
![]()
Що не го направим и да им бъркаме в задниците постоянно и методично.Какви компромати ще извадят за нас,че сме хванали и изяли два сома ли
![]()
![]()
Я да се замислим,да говорим с някой коректни политици и да ги лансираме,като гласуваме за тях и да ни обещаят че ще свършат всичко което ни касае както трябва иначе отиваме у София и си правим едно НС пред парламента и докато не си подадат оставката няма да ги оставим ако ни излъжат.Стига са ни лъгали като простаци и да ни правят на балами.Я да го поумуваме това предложение и ще взема да пусна една темичка и да видим какво може да направим по-въпроса
![]()
![]()

Любо, това с партията си е идея...па и ловците като добавим...малиийййй...сила гоуема си станахме ей.... граждане риболовци, рибоядци, рибокаръци и прочее юнак, давайте да го мислим из сериоз, идеята хич не е лоша и не е чак толкова труднорелализируема....като изключим събирането на членския внос, другото ще си дойде на място!Любо с теб съм, каквото мога шъ помагам!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- петър власев
- разбира нещата
Любо идеята е чудесна ама коректни политици няма със сигорност мога да ти го кажа.Има кУр ектни политици.
Бил съм в предизборния щаб на един от кандидат кметовете за Пловдив,бях и застъпник за депутат на миналите избори.Нагледах се на помии брадче,всичко е бошлав работа.
Мисля ,че сред нас има достойни хора,ако изберем някои от тях, нищо не им пречи да се кандитатират, като независими и да си останат такива и в парламента за да си вършат работата.
Бил съм в предизборния щаб на един от кандидат кметовете за Пловдив,бях и застъпник за депутат на миналите избори.Нагледах се на помии брадче,всичко е бошлав работа.
Мисля ,че сред нас има достойни хора,ако изберем някои от тях, нищо не им пречи да се кандитатират, като независими и да си останат такива и в парламента за да си вършат работата.
я чувствась себя очен хорошо
- krokibg
- учете се от него
И това е идея,даже вече си имам фаворити дето знам че назад няма да дадат и на сънтиметър.Няма да им казвам имената,но ако се наложи,направо съм ги номинирал.Знае ли някой,колко точно гласа трябваха за един депутат та да сметнем колко ще си изберем и да я почваме и нашата партия.Да ви кажа,някой може да да си мисли че се бъзикам,но надали някога съм бил по-сериозен !!! Точно сега ме карат да събирам членска маса за нова партия и имам няколко листа със нещата дето трябва да ги подпишат хората дето ще я учредяват и от там в съда за регистрация.Не може да нямаме тук и някой адвокат дето е писал че е монтьор или арматурист
Абе да ви кажа,все си мисля че можем да направим нещо,но се иска да сме по-активни че докато се накумим,то ще дойдат изборите и има само 6-7 месеца за организаторската работа и регистрирането.Давайте да правим нещо че ми е омръзнало да слушам само лъжи и никой да не дава на хората никаква надежда за оправяне !!! Е това е демокрацията,ако преди години някой кажеше нещо от сорта,плуваше до Белене и обратно и ако оцелее го дотрепвали със лопатите като воден плъх.Е давайте,и нищо да не стане,поне някой може да попрочете какви мисли ни минават и че сме наистина във състояние да направим някаква изненада

-
- и господ не е толокова добър
Батко,уважавам те тебе и твоето мнение,но винаги има едно но
След резултата от петицията,нещо за което се иска само да напишеш 2 реда,а те не го направиха,как ще ги накараме да излязат да гласуват или да правят стачка
Нашата държава сме една голяма овцеферма,само блееме и чакаме да ни напълнят хранилките със сенце
Разликата е че овцете ги гледат за месо и кожи(затова ги хранят) а нас на гледат само за кожите и затова не на хранят а само на дерат
Тука във форума има 20 000 човека и неможем да променим съзнанието на 1 % а камо ли цялата държава
Обаче въпреки всичко трябва да опитваме,защото спрем ли значи се загубени(игубени души)

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Аз пък не знам защо мислите, че тези 20 000 са реални членове. От тях сигурно 20% са спам ботове, още толкова са дублирани регистрации, а мъртвите души са много повече. Вижте колко хора има онлайн и колко е имало най-много. Понеже имам за сравнение друг форум, в който има регистрирани 11 000 потребители, но онлайн е съвсем нормално да са 300-400 човека, а рекорда е два пъти повече смятам, че тази бройка въобще не е реална, а поне три-четири пъти по-малка.
- krokibg
- учете се от него
Мухоловка,рибарите като цяла сме поне 300 - 400 000 човека в България и не подценявай това.Може и повече да сме
Със ловците сигурно ще сме над милион или около милион.я виж как със 5-600 000 гласа разни партийки си живуркат години наред из парламента и ни дерат кожите.Когато се прави нещо от този род,се набират съмишленници а тези които са рибари и ловци без компютри са много - достатъчно за да си спретнем партийка !!!

Само не съм съгласен, че сме овце... според мен даже доста сме се увълчили всички. Не вярвам да има кои знае какъв ефект ако се вдигнем на някакъв митинг например, но смятам, че има достатъчно луди глави и скандалджии (особено сред риболовците), които ще дойдат единствено за да си начешат крастата да псуват цял ден на воляsnegk написа:как ще ги накараме да излязат да гласуват или да правят стачка![]()
![]()
Нашата държава сме една голяма овцеферма,само блееме и чакаме да ни напълнят хранилките със сенце
Разликата е че овцете ги гледат за месо и кожи(затова ги хранят) а нас на гледат само за кожите и затова не на хранят а само на дерат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()