Каквото и да е инфо за Копринка!

Модератор: Кърцата

Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Каквото и да е инфо за Копринка!

Мнение от stan4o »

Със групичката с която ходим на палатки решихме следващия уикенд 17/18/19 октомври да отидем на Копринка да закрием къмпинг сезона. Май само аз съм повече по риболова, а одавна съм обещал на бете ми Емчо да му покажа абв-то в риболова ;)
Ако може дайте някакво инфо всичко би ми било от полза. Разтърсих се из нет-а разбрах че капото ни е 100% ама се надявам със вашите съвети да намаля малко процента ;)

Приемам съвети за всичко, от място за къмпингуване /5-6 палатки/ да може да се стига със лека кола. Каква риба да търся, монтажи, стръв, захранки всичко би ми било от полза...

Благодаря предварително!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Каквото и да е инфо за Копринка!

Мнение от MITKO70 »

Относно риболова не се отчайвайте,сега е сезона на хищниците,а и за другите не е късно.Моментното състояние на язовира е такова към 27-28.09.08г./имаше среща на кемпер клуба :wink: /
Изображение
По-близкия бряг е до стената,стига се по отбивката за нея.Далечния ,при тополите също е удобен за бивак,здрав е пътя,отбивката е срещу една бензиностанция.Ако има нещо питай на ЛС.Успех.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Каквото и да е инфо за Копринка!

Мнение от sexy_klo6ar »

Аз само едно мога да кажа - земи си много червеи защото по това време мирната риба търси месце :D :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”