Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Каквото и да е инфо за Копринка!
Модератор: Кърцата
Каквото и да е инфо за Копринка!
Със групичката с която ходим на палатки решихме следващия уикенд 17/18/19 октомври да отидем на Копринка да закрием къмпинг сезона. Май само аз съм повече по риболова, а одавна съм обещал на бете ми Емчо да му покажа абв-то в риболова
Ако може дайте някакво инфо всичко би ми било от полза. Разтърсих се из нет-а разбрах че капото ни е 100% ама се надявам със вашите съвети да намаля малко процента
Приемам съвети за всичко, от място за къмпингуване /5-6 палатки/ да може да се стига със лека кола. Каква риба да търся, монтажи, стръв, захранки всичко би ми било от полза...
Благодаря предварително!

Ако може дайте някакво инфо всичко би ми било от полза. Разтърсих се из нет-а разбрах че капото ни е 100% ама се надявам със вашите съвети да намаля малко процента

Приемам съвети за всичко, от място за къмпингуване /5-6 палатки/ да може да се стига със лека кола. Каква риба да търся, монтажи, стръв, захранки всичко би ми било от полза...
Благодаря предварително!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Каквото и да е инфо за Копринка!
Относно риболова не се отчайвайте,сега е сезона на хищниците,а и за другите не е късно.Моментното състояние на язовира е такова към 27-28.09.08г./имаше среща на кемпер клуба
/

По-близкия бряг е до стената,стига се по отбивката за нея.Далечния ,при тополите също е удобен за бивак,здрав е пътя,отбивката е срещу една бензиностанция.Ако има нещо питай на ЛС.Успех.

По-близкия бряг е до стената,стига се по отбивката за нея.Далечния ,при тополите също е удобен за бивак,здрав е пътя,отбивката е срещу една бензиностанция.Ако има нещо питай на ЛС.Успех.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Каквото и да е инфо за Копринка!
Аз само едно мога да кажа - земи си много червеи защото по това време мирната риба търси месце