Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Нова слабост!!!
Модератор: sapuna
Нова слабост!!!
Здравейте колеги. Привет на всички от Варна. Днес най-накрая се наканих да се впусна в мачовия риболов, който ми е абсолютно непонятен. До сега залагам само на дъно и практикувам предимно шаранджийски риболов но дойде ми реда и си купих мачова макара:
Mitchel Avocet II Match вместимост 0,16/100 5.2:1

Мислех малко да изчакам че финансите намялаха но не издържах и взимах ето това пръчле:
http://www.diemfishing.com/catalog/spec ... -p-85.html
След като ги окомплетовах взимах едно потъващо влакно на Grauvell не много претенциозно че нали съм начинаещ и ги спретнах:

И такаааааа
В събота имам намерение да ги изпробвам глезотийките и ще бъда благодарен на всички да споделят някои техники, монтажи, тънкости и т.н. Дано ми хареса този вид риболов. Наздраве на всички

Mitchel Avocet II Match вместимост 0,16/100 5.2:1
Мислех малко да изчакам че финансите намялаха но не издържах и взимах ето това пръчле:
http://www.diemfishing.com/catalog/spec ... -p-85.html
След като ги окомплетовах взимах едно потъващо влакно на Grauvell не много претенциозно че нали съм начинаещ и ги спретнах:
И такаааааа

Последно промяна от ca6kyto на Пет Окт 10, 2008 7:39 am, променено общо 2 пъти.
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
- sladkishka1
- научил се да хвърля
-
- кандидат преподавател
Re: Нова слабост!!!
Айде честито и успехи .Амаа това човече дето го ползвате показва голямо уважение къв тези който ще ти помагат .Среден пръст за всички помогнали със съвет

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
честито и в събота да ги смачкаш

А дано
Избрах каде да сефтосам мача, обаче на платено то около Варна по принцип няма хубави гьолове. Някой ако има добра идея ще съм много благодарен. Чиърс! 

-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?