Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На р.Струма..Втора серия!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
На р.Струма..Втора серия!
Пристигане на реката в събота след обяд с Дако (roshko) и не моеме да повярваме за кво ставаше на въпрос..
Колко народ имаше направо се ошашавих..(бах мааму не можех да повервам) Знаехме на 100% че ше има хора,ама това не го очаквах..
Като слезнахме от колата да видиме дали не мое да се сместиме некъде (точно в тоа момент онемех) Нема да ви казвам каква гледка беше,немаше место даже и за едно колче къде да сложиш..От другата страна беше абсолютно същата картина..Почнахме да се чудиме кво да правиме и решихме да потърсиме места на друго място по реката.Да ама не..навсякъде народ,народ...викаме си с Дако..са ко ша прайме бе дееба толко път сме били нема да се връщаме..аре пак на Баража и ше чакаме народа да почне да се изнася и оставаме за на другия ден.Така и направихме..върнахме се на Баража слизаме от колата и първия който видях беше ето този мноо голем ПИЧ..
Янека - Бисо... (драго ми е че се виждаме вече по често на реката с него)

Следващата гледка която виждам на отсрещния бряг е чичин Венци (Venci72) чичо Коле и още един пич който познавам,но в момента му забравих името (да ме извини).

Поглеждам малко по в дясно.. иии.. ооо.. не може да бъде..там една пак яка група..Чируса,Цецо,Сакси и още едни момци които не можах да позная ( но в последствие разбрах кои са били)
И в този момен нещо почнаха да ми идват едни такива топли вълни (от кеф), че виждам толкова познати колеги на едно място..
Евала ПИЧОВЕ..радвам се че ви познавам (даже и в този момент докато пиша изпитвам същите емоций)

Това е Майстор: Дако (roshko)

А това е: Любето (sirius3)
На него този път му обърнах малко повече внимание,защото всеки път се шегуваме с него,че не може да лови риба,че не ги разбира тия работи,а той е един от нашата група..
Та ето че и той се справя с риболова и познайва некои нещица..

А това е Ники (kininikolai)
Тъй като каза че е фанал мноо риба и беше решил да отмори в легнало положение..

Това е неговия улов..

А тука знаете кво прави

А тва съм Я (байГого)

Нема да видите улова ни (моя и на Дако) щот угасна тока и останахме на тъмно..
И понеже съм сиромах човечец и не разполагам с тия модерните снимачки,снимките са првени с Жиесемки...
Колко народ имаше направо се ошашавих..(бах мааму не можех да повервам) Знаехме на 100% че ше има хора,ама това не го очаквах..
Като слезнахме от колата да видиме дали не мое да се сместиме некъде (точно в тоа момент онемех) Нема да ви казвам каква гледка беше,немаше место даже и за едно колче къде да сложиш..От другата страна беше абсолютно същата картина..Почнахме да се чудиме кво да правиме и решихме да потърсиме места на друго място по реката.Да ама не..навсякъде народ,народ...викаме си с Дако..са ко ша прайме бе дееба толко път сме били нема да се връщаме..аре пак на Баража и ше чакаме народа да почне да се изнася и оставаме за на другия ден.Така и направихме..върнахме се на Баража слизаме от колата и първия който видях беше ето този мноо голем ПИЧ..
Янека - Бисо... (драго ми е че се виждаме вече по често на реката с него)
Следващата гледка която виждам на отсрещния бряг е чичин Венци (Venci72) чичо Коле и още един пич който познавам,но в момента му забравих името (да ме извини).
Поглеждам малко по в дясно.. иии.. ооо.. не може да бъде..там една пак яка група..Чируса,Цецо,Сакси и още едни момци които не можах да позная ( но в последствие разбрах кои са били)
И в този момен нещо почнаха да ми идват едни такива топли вълни (от кеф), че виждам толкова познати колеги на едно място..
Евала ПИЧОВЕ..радвам се че ви познавам (даже и в този момент докато пиша изпитвам същите емоций)
Това е Майстор: Дако (roshko)

А това е: Любето (sirius3)
На него този път му обърнах малко повече внимание,защото всеки път се шегуваме с него,че не може да лови риба,че не ги разбира тия работи,а той е един от нашата група..
Та ето че и той се справя с риболова и познайва некои нещица..
А това е Ники (kininikolai)
Тъй като каза че е фанал мноо риба и беше решил да отмори в легнало положение..
Това е неговия улов..
А тука знаете кво прави
А тва съм Я (байГого)
Нема да видите улова ни (моя и на Дако) щот угасна тока и останахме на тъмно..
И понеже съм сиромах човечец и не разполагам с тия модерните снимачки,снимките са првени с Жиесемки...
Re: На р.Струма..Втора серия!
Епа чуден улов бай Гого!
Докато тръгне алая по Марица май само ще гледаме ние от Пловдив 

TICA FAN
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ей нали вече съм дърт вампир...забравих бе д...а
Това е един за мен нов приятел с който се запознах на реката:
Не знам дали е член на нашия форум. Янека-Бисо знае по добре...
Иво от (Обеля)

Това е един за мен нов приятел с който се запознах на реката:
Не знам дали е член на нашия форум. Янека-Бисо знае по добре...

Иво от (Обеля)
- Николай Неделков
- учете се от него
Абе колко пъти ще ви казвам да престанете с тая Струма , ааааааааааааааааа
Изловихте рибата бе маскари
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Шапка Ви свалям на вас скобарджиите

Изловихте рибата бе маскари

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Шапка Ви свалям на вас скобарджиите

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ебаси пак сте ги поцепили
!Браво на вас ловите си ги вие скобарите и тва си е.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Бай Гого написа:Пристигане на реката в събота след обяд с Дако (roshko) и не моеме да повярваме за кво ставаше на въпрос..
Колко народ имаше направо се ошашавих..(бах мааму не можех да повервам) Знаехме на 100% че ше има хора,ама това не го очаквах...

След таа реклама дет му я направихме на тва блато е съвсем очаквано целия свет да се сбере там. Не знам кво се чудиш, а престай си кво ше е таа седмица след снимките с Любето и Ники. И не се прай на скромен, покажи улова! Па ако ще и у бурканите!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ако покажеш твоя улов от кристалната река и аз ша покажем моя от блатото..Dedy написа:И не се прай на скромен, покажи улова! Па ако ще и у бурканите!

- asenovpk
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вие направихте мазало по тая струма бе ! тия скоби сигорно и мене чакат
събота ще ги пробваме и ние 

Бай Гого написа:Ако покажеш твоя улов от кристалната река и аз ша покажем моя от блатото ...

Готово!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гога, видя ли сега, кой е баш майстора?Dedy написа:Бай Гого написа:Ако покажеш твоя улов от кристалната река и аз ша покажем моя от блатото ...![]()
![]()
![]()
![]()
Готово!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Гуедам Чирусче гуедам...ама се не връзвам на преправяни-резани снимки..от ланиchirusa_bg написа:Гога, видя ли сега, кой е баш майстора?

-
- сериозен играч
Ебре чичин ,евала ви прайм ,заеби,точни сте отсекаде.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Горката Струма,добре,че си връщате рибата,че ония с тройките щяха да скучаят зимата.Евала ,големи сте.Два дена по Марица обикаляхме,щом не сме писали се сещате за кво иде реч.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- RUZBATA
- ще става разбирач
Браво
!! Колеги избихте я тази риба по Струма!!!Дано повече хора са като вас да пускат рибата , защото по Марица това е нещо невиждано а и неразбираемо да не казвам за всички ,но за повечето колеги!!
п.п Ако продължавате с тия репортажи ще вземе да ме стегне шапката и като нищто съм долетял

п.п Ако продължавате с тия репортажи ще вземе да ме стегне шапката и като нищто съм долетял

Браво Гоговото
Ако знаех ,че сте останали и в неделя ,щях да мина да Ви видя като си тръгвах 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...