Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Балкана И Рибaта
- каридата
- учете се от него
Балкана И Рибaта
Здравеите приятели.С един авер решихме да посетим едно село в котленския балкан и естествено да заведем половинките си на двудневна почивка ,че от този риболов не остава много време за тях
.Още с пристигането имахме идея да направим един пешеходен трип по поречието на малка планинска рекичка и като дестинациа да стинем го следващото село което е на около 5 милометра.Абе голяма почивка няма що,но времето беше страхотно и не искахме да се забиваме в къщата.Та потеглихме по тясна пътечка покрай реката като си мислехме че ей сегичка ще стигнем.Да ама не.Пътя се указа доста повече и на отиване вървяхме около 4 часа(все пак спирахме на много места за снимки и някой други благинки):

Тука събрахме някой друга гъбка(сърнелки)

След изморителния преход дойде време и за дългоочаквания пикник,пък и жаждата ни беше налегнала здраво

Пребирането беше доста по бързо защото не спирахме почти никаде.Вечерта си беше както подобава със запалена каминка и мезета и ракиика,винце,бира и после умората си каза своето и право в леглото.На другия ден станахме около 10.00 часа и тръгнахме към друга много известна дестинация в района(този път с кола докадето може де).

Тука след екстремно катере стигбах до ето тази скала а после и до гъплото на водопада.

След наслаждението от невероятната красота потеглихме към едно много нездрачко гьолче с размери 20 на 30 кадето преди 2 години дръпнах няколко маломерни бабушки.Икарах си болото което си сидеше направо готово от последния ми риболов с основно 0.14 и повод 0.12 мм и тъй като нямах никаква стръв намачках една филия хляб докато стана на тесто,сложих на кукичката едно топче и заметнах.След около 5 минути еднограмовата плувчица потъна с милиметър ,засякох но без успех.Заредих пак куката и заметнах на същотот място и започнах да стрелям топчета от тесто около нея.Не след дълго плувката направи същия номер но и потегли леко в страни.Засякох моментално и познайте какво...ами аванса хубаво че беше настроен,болонезата се сви като месечина и започна една борба с нещо което дори не можехме да видим.Въртя сука и поради малките размери на водоема нямаша каде да избяга но пък имаше доволно клони по краищата на гьола.Все пак се докопа до някакъв клон и се оплете там,кеп естествено нямахме.Поизморисе малко по малко а и аз му повдигнах главата в въздуха да вдишне малко и се поозпокои и спря да се бори.Естествено това не трая много.Авера докопа някакъв дълък клон с който захвана другия в който се беше оплела рибата ,предърпа го към брега и го гепи с ръце.Еуфорията беше неописуема.Да се изкара такъв звяр от такъв гьол ни се струваше невероятно.А ето го и красавеца:

Ето и малко клипчета:
http://www.vbox7.com/play:23c2dba2
http://www.vbox7.com/play:dbc9f293
Времето ни претискаше и трябваше да тръгваме,пък и на рожден ден бяхме поканини.Ето и един пейзаж като за завършек на деня.Айде лека и много успешна седмица от мен чао.

Тука събрахме някой друга гъбка(сърнелки)

След изморителния преход дойде време и за дългоочаквания пикник,пък и жаждата ни беше налегнала здраво

Пребирането беше доста по бързо защото не спирахме почти никаде.Вечерта си беше както подобава със запалена каминка и мезета и ракиика,винце,бира и после умората си каза своето и право в леглото.На другия ден станахме около 10.00 часа и тръгнахме към друга много известна дестинация в района(този път с кола докадето може де).

Тука след екстремно катере стигбах до ето тази скала а после и до гъплото на водопада.

След наслаждението от невероятната красота потеглихме към едно много нездрачко гьолче с размери 20 на 30 кадето преди 2 години дръпнах няколко маломерни бабушки.Икарах си болото което си сидеше направо готово от последния ми риболов с основно 0.14 и повод 0.12 мм и тъй като нямах никаква стръв намачках една филия хляб докато стана на тесто,сложих на кукичката едно топче и заметнах.След около 5 минути еднограмовата плувчица потъна с милиметър ,засякох но без успех.Заредих пак куката и заметнах на същотот място и започнах да стрелям топчета от тесто около нея.Не след дълго плувката направи същия номер но и потегли леко в страни.Засякох моментално и познайте какво...ами аванса хубаво че беше настроен,болонезата се сви като месечина и започна една борба с нещо което дори не можехме да видим.Въртя сука и поради малките размери на водоема нямаша каде да избяга но пък имаше доволно клони по краищата на гьола.Все пак се докопа до някакъв клон и се оплете там,кеп естествено нямахме.Поизморисе малко по малко а и аз му повдигнах главата в въздуха да вдишне малко и се поозпокои и спря да се бори.Естествено това не трая много.Авера докопа някакъв дълък клон с който захвана другия в който се беше оплела рибата ,предърпа го към брега и го гепи с ръце.Еуфорията беше неописуема.Да се изкара такъв звяр от такъв гьол ни се струваше невероятно.А ето го и красавеца:

Ето и малко клипчета:
http://www.vbox7.com/play:23c2dba2
http://www.vbox7.com/play:dbc9f293
Времето ни претискаше и трябваше да тръгваме,пък и на рожден ден бяхме поканини.Ето и един пейзаж като за завършек на деня.Айде лека и много успешна седмица от мен чао.

Последно промяна от каридата на Пон Окт 13, 2008 6:21 pm, променено общо 2 пъти.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- Kraso!
- научил се да хвърля
Re: Балкана И Рибите
Колега нямам думи невероятно сте си прекарали ,прекрасен репортаж,хубава компания ,страхотен риболов.Доста дълго ще го помниш!Евала за пуснатия шарко

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
Прекрасен улов на прекрасно място.Моите адмирации!
Разходка, цър-пър, природа...Красота! И риба за финал - браво! Тъй кат го гледам е около 1,5-2?!?
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- каридата
- учете се от него
Незнам колко тежи нямах кантар в момента,но си мисля че е над 3те кила.Нека по опитните рибари да си кажат думата.Ама както се казва в една реклама ''това ли е най важното''от gogolisec на Пон Окт 13, 2008 1:25 pm
Тъй кат го гледам е около 1,5-2?!?

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Браво бе Коце!
Нямаш умора. Стига с тия риби, почини си малко от тях. Уж на почивка а пак риболов. Това на нищо не прилича.
Поздрави

Поздрави

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това не е ли "СИНИЯ ВИР" до Медвен ?
Че къде е това езерце да не го знам ?
Че къде е това езерце да не го знам ?

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Живко Василев
- разбира нещата
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
- RUZBATA
- ще става разбирач
Невероятно сте си изкарали а завършека с този шарко е наистина супер
Поздрави!!!
п.п Мисля че шарана си има 3кг!!

п.п Мисля че шарана си има 3кг!!
- Николай Неделков