Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Малък Искър около Джурово?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Малък Искър около Джурово?
Имам един въпрос
.
Доста често пътувам по магистрала Хемус и пътя минава над р. Малък Искър. Вчера спрях на моста над реката дето минава магистралата и ми се стори доста интересно място за един лек спининг...та въпросчето ми е дали има живот във водата и има ли шанс за улов в района на Джурово (говоря за спининг).
Благодаря.

Доста често пътувам по магистрала Хемус и пътя минава над р. Малък Искър. Вчера спрях на моста над реката дето минава магистралата и ми се стори доста интересно място за един лек спининг...та въпросчето ми е дали има живот във водата и има ли шанс за улов в района на Джурово (говоря за спининг).
Благодаря.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Малък Искър около Джурово?
Да не те разочаровам, но няма грам живот...Поне докато не спре тази кожарска фабрика в Етрополе да трови реката...
В събота (11.10.2008) ходих малко по-надолу, след Видраре - тц, нищо... Чак около Своде може да се разчита на нещо.
Ама ти пробвай, пък ако ме опровергаеш ще се радвам.
В събота (11.10.2008) ходих малко по-надолу, след Видраре - тц, нищо... Чак около Своде може да се разчита на нещо.
Ама ти пробвай, пък ако ме опровергаеш ще се радвам.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- новобранец
Re: Малък Искър около Джурово?
Жалко, очаквах този отговор. А изглежда екстра, с малки вирчета, място по брега за ходене.....Много благодаря