Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Няма ли да е по-добре???
Модератор: sapuna
- петър власев
- разбира нещата
Няма ли да е по-добре???
Та мисълта ми да се направи нещо темите ,които са на началната страница понеже някои доста бързо стават актуални и просто за буквални минути в тях се изписват няколко страници,отстрани да има и бърза връзка към страниците.Или нещо подобно например.
Успешни-Днес ги разбих еди къде си-/1/2/3/4/
Понеже веднъж си прочел вече темата мисля,че не нужно да влизаш пак в първата страница и от там да кликваш на 5-та
Когато е влезнеш в раздела е така ,но на началната страница е малко неудобно.
Просто идея.
Успешни-Днес ги разбих еди къде си-/1/2/3/4/
Понеже веднъж си прочел вече темата мисля,че не нужно да влизаш пак в първата страница и от там да кликваш на 5-та
Когато е влезнеш в раздела е така ,но на началната страница е малко неудобно.
Просто идея.
я чувствась себя очен хорошо
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Няма ли да е по-добре???
Ами кликни направо на последната страница.Или е друг проблема ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- петър власев
- разбира нещата
Не Киро става въпрос за първоначалната страница на сайта където са и най-новите теми.Надявам се че ме разбираш.
Гогато някой постне интересна тема за няколко минути се изписват 3или4 страници и връщайки се пак на първоначалната страница за да видиш дали няма някоя нова тема,няма как да отидеш в пак обратно в другата тема директно на последна страница а трябва да кликнеш на нея/Влизаш в първата написана страница от темата/и от там вече на последна.
ето как би могло да изглежда в момента.
Препоръки и оплаквания:Няма ли да е по-добре??? 1/2/3/4
Съкаш направо на 4 и това е.
Дано ме разбереш
Гогато някой постне интересна тема за няколко минути се изписват 3или4 страници и връщайки се пак на първоначалната страница за да видиш дали няма някоя нова тема,няма как да отидеш в пак обратно в другата тема директно на последна страница а трябва да кликнеш на нея/Влизаш в първата написана страница от темата/и от там вече на последна.
ето как би могло да изглежда в момента.
Препоръки и оплаквания:Няма ли да е по-добре??? 1/2/3/4
Съкаш направо на 4 и това е.
Дано ме разбереш
я чувствась себя очен хорошо
-
- научил се да хвърля
Понеже участвам и в други форуми, та в един от тях има бутонче "ново" след темата, а като кликнеш на него автоматично те праща на мнението след последното което си чел и е супер удобно. Само дето платформата там е SMF, тук не съм сигурен каква е и дали има такава функция
- Моряка
- кандидат преподавател
Може би искаш да кажеш ,че си чел до 3-та страница вчера и след 24 часа като влезеш у форума ти показва до къде си стигнал и ти отваря само новото.Аз членувам в такъв форум за антиквариат и е удобно.
А сега де? 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Пробвай с програмата "Incredi mail".При всяко ново мнение в темите,в които участваш те уведомява и те праща в последното мнение.Пък ако искаш,и в началото на дискусията.Програмата е свободна за изтегляне и е доста удобна.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".