ез.Загорка Ст. Загора

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

ез.Загорка Ст. Загора

Мнение от dunavski »

маналата събута бях там просто ей така да си убия малко време имаше няколко колеги които основно наблягаха на хишници аз лових с мачов монтаж на дисцанция около 15-20 метра не се надявах че ще хвана нешто но ....... все пак успях да извадя два кефала и една бабушка единия кефал беше с доста приличен размер разчитах на бабушките но те нешто ги нямаше а после установих че се държат почти в средата на езерото
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Re: ез.Загорка Ст. Загора

Мнение от tachev »

и за какви хищници става дума :) ?
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

ми един дядка изкара една доста хубава бяла риба на рибка иначе май това са кефал и бяла риба
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

ами видях го с очите си даже го показваше на хората ми тя може да е била единствената в езерото да ти кажа :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Абсолутно вярно :D, има и други свидетели.
spellbound
новобранец
новобранец

Мнение от spellbound »

В момента излиза доста бяла риба, но повечето са маломерни. Голям процент от колегите си ги взимат. Е така скоро няма да имаме голяма риба в езерото. Иначе щуката се обажда, малък амур и големия (17кг но снимките не са от моя апарат и ще кача като ми ги пратят), кефал имам много, но рядко налита на стръв; уклей рано сутрин при изгрев. Общо взето това излиза в момента.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

сега май са почнали някаква кампания за зарибяване на езерото в един риболовен магазин видях една урна в която се даряваха пари за зарибяне имаше доста дву левки явно хората проявяват интерес но лично аз съм скептично настроен след като миналото лято видях какви своеволия се вършат там езерото поне е близо до града и лесно достъпно но пак никой не минава на проверки след като ще се зарибява поне трябва да има някакъв контрол за запазване на тази риба
Изображение
Аватар
karakudki
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от karakudki »

Здравейте колеги нещо ново на това езеро ? как е положението по принцип ? :drinkers:
bai_ganio
новобранец
новобранец

Мнение от bai_ganio »

Да съживим темата, вчера бях по обяд на езерото , два часа гледах и почти никои не извади нещо.Видях табелите че е платено,бих казал добри условия за риболов , но това зарибяване какво е , някои ако има инфо да сподели .Заарибявано е с маломерни риби,какъв вид , дали изобщо е зарибявано и т.н.
Ако някои има някакво инфо за риболова като цяло да сподели :)
valentin7203
новобранец
новобранец

Мнение от valentin7203 »

Риба има пусната колко е не знам но стана два пъти ходя откакто е частно имам по 2-3 хубави удара и риби основно на фидер.Таксата е 12 лева на ден(светлата част на деня),риба не дават да се взима освен плевелна до 1,5 кг.Общо взето си е вече бая скъпо удоволствие риболова там освен ако не си вземеш карта за цялата година(5 лева и ловиш на половин цена от общата такса 12 лева).Аз ходя обикновенно след работа след 14 часа и плащам по 4 лева.Да знам че е скъпичко но за 2-3 часа къде да иде разпусне,като си сметне човек разходите по добре на Загорка.
Pustinen_Eskimos
новобранец
новобранец

Мнение от Pustinen_Eskimos »

bai_ganio написа:Заарибявано е с маломерни риби,какъв вид , дали изобщо е зарибявано и т.н.
Ако някои има някакво инфо за риболова като цяло да сподели :)
Зарибявано е с 3 тона шарани между 2-4 кг. (ако отидеш на моста между старото и новото ще видиш част от тях ;) ), пуснати са 600кг. шарани и каракуди до килограм и половина, два шарана с килограми 15 и 20 и един амур 14кг.
Нито една жена не получава това внимание, което получава плувката, когато няма вятър
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”