Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Шаран на плувка с грозд от торен червей
Модератор: sapuna
Шаран на плувка с грозд от торен червей
Колеги не всички шарани кълват на царевица.Аз специално ловя ня царевица на плувка и на тежко защото "ЧАКАМ"голяма риба обаче без резултат.Реших да пробвам на червей и още първия ден извадих едно шаранче 1,5кг.АААА и нещо друго в Хераково там където изхвърлят боклуците(сметището).Водоема е платен - 5лв. на пръчка.Хвърлях на пилешко дробче и конощип за сом а извадих 6 шарана най-големия 2,5кг.А др по 1кг , 1,2кг , 1,5кг и 2 по 1,8кг.ВЕРНО доволен сам ама един до мен па закачи едно соме 2кг. на капана с кюспето.АБЕ шашава работа
As su6to hvanah sharan na toren chervei
minalata godina bqh na edin qzovir blizo do sofia.Bqhme oti6li za lin i sharan.Po edno vreme mi kluvna ne6to golqmo.Izvadih go i beshe sharan 3,500kg kak stava taka
-
- ще става разбирач
зависи той колегата лови на тежко съответно остават само каракудата и шарана дето може да се хванат на червей и голям костур,защото слънчевката и дребния костур са до брега.Аз имам успех на тежко с грозд от червей -торни за шаран,бели за бял амур зависи какво гоня !Skorpi написа:колега, това зависи много от водоема ако преобладава шарана да защо не и на червеи но ако преобладава каракудата костур и др. риба като слънчавката може да хванеш всичко др. ама не и шаран![]()
![]()
То риба има ама водата е повече.
-
- ще става разбирач
Re: As su6to hvanah sharan na toren chervei
еми нищо необичайно не е тваalexkb написа:minalata godina bqh na edin qzovir blizo do sofia.Bqhme oti6li za lin i sharan.Po edno vreme mi kluvna ne6to golqmo.Izvadih go i beshe sharan 3,500kg kak stava taka

То риба има ама водата е повече.