Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

доволно на Панчерево
доволно на Панчерево
Вчера бях на Панчерево. Беше доста хладно... на колата видях 12 градуса. отидох към обяд. Не мога да кажа къде точно бях, защото не съм много запознат със езерото. До мен имаше една кула, а вляво една чешма с течаща минерална вода... бях на второто място след чешмата като се тръгне към устието- дано се ориентирате
. Мястото беше доста дълбоко и макар и с мач ловях наблизо, много ме хвана яд, че нямах 8ца или 9ка. Захраних с Van Den Ende BlackRoach, но тъмната, защото има и светла. Тази захранка + един пакет глина+ един пакет шоколадова бисквита... още явно не е станало време за солената храна
.... това количество беше напълно достатъчно за времето, което бях решил да половя
Разбирасе стрелях и бял червей с прашката... Захраних и се захванах да ловя
... первия час и нещо пълно капо... нито едно бутване, но после се почна на всяко хвърляне удар. Леко, плавно, но сигурно потапяне. За жалост на 3-4 потапяния се вадеше по една риба- червеноперка около педя . Много гелета направих. Слагах по-малко червей, по малка кука, по-голяма кука... не, все така- геле-геле-риба-геле-геле-риба. Явно имаше и дребосък събран или просто не налапваше добре, но пак добре хванах, аз съм много доволен. Тръгнах си към 16:45, че да хвана мачовете от Англия в 17
. Доста добри червеноперки и доста. Захранвах със средно темпо малки топки захранка и бял червей да се задържи рибата. Към 16ч и нещо малко намали темпото, както и гелетата намаляха, явно рибата се разбяга и тя за мачовете
Определено стана хубав риболов, на което много не се надявах предварително... починах си... хванах риба... супер направо. Гората беше красива, шарена... спокойствие
... бе направо супер
Наслука на всички

Определено стана хубав риболов, на което много не се надявах предварително... починах си... хванах риба... супер направо. Гората беше красива, шарена... спокойствие

Наслука на всички

виж там отпусни му нещо.... 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: доволно на Панчерево
Браво за прекрасния излет и ако имаше и снимки -всичко на шест 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- chacho
- вече хвърля и на тежко
Колега а според теб Шараните от успешен от къде са ?????

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
аз лових на мач колега
... ти си се предтавил супер
... браво. Ти обаче си случил май по-топлото време, че на мен ми замръзна дупарата
... иначе аз на царевица не пробвах... може би сгреших 

виж там отпусни му нещо....