Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Последен за 2008.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Последен за 2008.
Този излет беше сбъдване на детската ми мечта за такъв улов и оправдание за отсъствието на срещата в петък,организирана от Никежо(за което малко ме е яд че той е трябвало да почерпи,щото го гледам че се е издигнал).
А по темата,тръгване в петък в 6 сутринта,на Потами(Гърция) стигнахме в 9.30.Веднага се захванах с подхранването и вкарването,вкарвах на около 200 метра,подхранката беше суха царевица.

На тази снимка се вижда каде са шамандурите,доста гребане падна,ама си струваше.

Тука вече чакаме,общо взето за петък това беше работа,почна се як запой,бяхме 6-ма приятели и беше доста весело,не е имало скука а и доста се изпи.

Всички обичат Левски.
И така се минаха повече от 24 часа.В събота от сутринта ни подгони страшен карък,първия удар в закачките,после открих дупка на лодката,после и втория си замина,за да се стигне до тук,беше към 18.00 когато се появи тоя убавец.......

Тоя шаран,около 10 кг ми стопли съня за зимата,а ми е и личен рекорд,малко след това се разделих с него,и пак зачакахме,а понеже бехме свършили пиенето имаше бързо отиване до селото и поляхме рибата с това....

На сутринта рано,към 7 последва нов удар и ето:

Този беше окло 7кг,и той остана там да ме чака.Просто този излет беше една голяма красота,приятели,приятен лаф и риби мечта(поне за мен).
Накрач снимка за спомен с част от групата и чао на потами,ама не се знае до кога,щото май наистина ще има забрана,на границата ни предупредиха.

П.С. Стръвта беше варена царевица ароматизирана със скопекс,монтажа беше една кука над оловото.
А по темата,тръгване в петък в 6 сутринта,на Потами(Гърция) стигнахме в 9.30.Веднага се захванах с подхранването и вкарването,вкарвах на около 200 метра,подхранката беше суха царевица.
На тази снимка се вижда каде са шамандурите,доста гребане падна,ама си струваше.
Тука вече чакаме,общо взето за петък това беше работа,почна се як запой,бяхме 6-ма приятели и беше доста весело,не е имало скука а и доста се изпи.
Всички обичат Левски.
И така се минаха повече от 24 часа.В събота от сутринта ни подгони страшен карък,първия удар в закачките,после открих дупка на лодката,после и втория си замина,за да се стигне до тук,беше към 18.00 когато се появи тоя убавец.......
Тоя шаран,около 10 кг ми стопли съня за зимата,а ми е и личен рекорд,малко след това се разделих с него,и пак зачакахме,а понеже бехме свършили пиенето имаше бързо отиване до селото и поляхме рибата с това....
На сутринта рано,към 7 последва нов удар и ето:
Този беше окло 7кг,и той остана там да ме чака.Просто този излет беше една голяма красота,приятели,приятен лаф и риби мечта(поне за мен).
Накрач снимка за спомен с част от групата и чао на потами,ама не се знае до кога,щото май наистина ще има забрана,на границата ни предупредиха.
П.С. Стръвта беше варена царевица ароматизирана със скопекс,монтажа беше една кука над оловото.
Re: Последен за 2008.
браво колега се така даги ловиш и само левски

Браво пичове
Страхотни риби
и времето е било с вас

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много хубави шарковци.Евала,и дано да не го забранат 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За каква забрана става дума ???????
-
- и господ не е толокова добър
Добър риболов.Забраната ще бъде само за Българи,защото сме много хубави.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е то ако е за хубост мен няма никога да ме пуснат.Незнам защо е вчера на излизане гръцкия митничар ни вдигна луд скандал че сме ходили на Потами,на влизане нищо не казаха.Той твърдеше че имало табела дето пише НО ФИШИНГ,но такава няма.Питах и бг митничарите,те казаха че колегите им постоянно повтаряли ама нямало нищо официално.Но учудващо нямаше много хора,незнам..............................може и да е само националист.

Браво хубави шарковци
- Николай Неделков
- учете се от него

Последно промяна от Николай Неделков на Пон Окт 27, 2008 8:18 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- MIR4EV
- ще става разбирач
браво хубави шарани - и само левски обичаме те в сбота си знаят съдбата-7-1 7-2 или5-0 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Еми щом и Дряновци се пълнят 5 човека в кола и ходят дотам и мъкнат по 50 до 100 кг шарани .
...Лоша работа (Айде никой да не се смее на мнението ми тоя път
).

-
- ще става разбирач
Браво страхотен излет
.

добре де ,у нас няма ли такива красавци,че треба да ходим у гръцко....иначе...браво...страхотен излет
само Левски