Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

брейд
Модератори: Павел Иванов, sestrata
брейд
Колеги интересува ме понеже си закупих плетеняк при риболов на щука на спининг слага ли се пак повод или не ?!
Туй риболова не е за мен 

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: брейд
Въпрос, на личен избор. Аз съм за, НО със здрав и надежден повод!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
еми аз ползвам едни титаниеви - много са добри , тънки и са супер здрави!!! и себе си с тях ще изкарам
!

Туй риболова не е за мен 

- Стара Видра
- ще става разбирач
Задължително метален,мани ги тия титаниеви и волфрамови....
-
- разбира нещата
Аз винаги слагам метала ,но въпреки това се чудя,дали аджеба,не става само с плетеното влакно?!До скоро използвах такова за повод и нямам прегризан плетеняк,а само наръфан,ама не съм попаднал още на екземпляр с подобаващи размери,че да знам издържа или не.Имам авер,който ми каза,че грамадна зъбатка му пригризала металният повод 

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- Стара Видра
- ще става разбирач
Не си виждал на какво става металния повод от борба с 2.5кг щука,просто не е годен за употреба след това....riibok написа:Аз винаги слагам метала ,но въпреки това се чудя,дали аджеба,не става само с плетеното влакно?!До скоро използвах такова за повод и нямам прегризан плетеняк,а само наръфан,ама не съм попаднал още на екземпляр с подобаващи размери,че да знам издържа или не.Имам авер,който ми каза,че грамадна зъбатка му пригризала металният повод
пп.Да не говориме за дължината на повода,щука 700грама ако нападне лакомо нагълтва блесна тандем + 9см от металния повод......Така,че освен метален слагай не по-къс от 30см,макар,че пак да идва къс.
ми аз за цяло лято кум 30 щучки имам и само едно късане ама мноо го беше лапнала зъбатата , а и 0.18 монофилка и отиде си гадината с ПАтето ми ама рядко слагах повод ! Пък и моите повечето не бяха го засмукали нацяло воблера (късмет) ами все половината
...

Туй риболова не е за мен 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За доста години спинингощукоулов и риболов без повод до сега прегризан плетеняк нямам ама тва сигур щот вадя късмет де
Инак ми се е случвало да вадя и по-едрички екземпляри
Та ако не е разбрал - при риболов с брейд ( предпочитам качественият такъв ! ) повод не ползвам !
Тъй , това беше поредното ми уметване в такава тема ! Само в подфорума "спинингов риболов" темата е дискутирана поне десетина пъти ама на кой ли му се търси и още повече чете !
КЛЮЧ !!!

Тъй , това беше поредното ми уметване в такава тема ! Само в подфорума "спинингов риболов" темата е дискутирана поне десетина пъти ама на кой ли му се търси и още повече чете !
КЛЮЧ !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов