Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Амури на Овчарица
Амури на Овчарица
Здравейте колеги.Искам да споделя с вас успешният си риболов от миналата седмица,предприехме с мои приятели три дневен излет на язовир Овчарица и касметат този пат беше на моя страна,на втория ден хванах два амура с размери 17,300 кг. и 13.100 кг. не мога да опиша каква е емоцията да се пребориш с такива риби но на тези които не са го изпитали желая от все сарце да го преживее.За парви пат пускам тема във форум и ще ме извините ако объркам нещо,ще опитам да кача и снимки.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Амури на Овчарица
Браво за риболова
Давай снимки 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво!
Ако не можеш да ги качиш, прати ми ги.

Ако не можеш да ги качиш, прати ми ги.
-
- научил се да хвърля
Браво колега! Пробвахте ли сомчетата през ноща?
Хванах ги на втори скиндер на царевица с аромат на мида защото там даното е осеяно с миди,трябва да тарсите доста голяма дистанция защото заради топлото време рибата още е наватре,ползвах монтаж две царевички на косъм с една пияна за повдигане между тях.Май сам индиянец защото уж прикачих снимките пак нищо не е излязло.Ще ги пратя на човека дето е дал скайп и ще го помоля да ги пусне да ги видите.Хванахме и едно канале и едно европейско сомче но бяха дребни и отплуваха имаше и много дребни шаранчета които пуснахме да растът.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво колега,дано всеки да има такава слука 

-
- ще става разбирач
Браво колега и само такива,че и по големи да хващаш 

Колеги някой ще ми каже ли каде баркам та немога да кача снимки.Ако пък има някой да даде i-mel адреса да му ги пратя и да ги качи.Снимките са яки ще ви харесат.
втори скендер туи на студеното ли е?nikki_76 написа:Хванах ги на втори скиндер на царевица с аромат на мида защото там даното е осеяно с миди,трябва да тарсите доста голяма дистанция защото заради топлото време рибата още е наватре,ползвах монтаж две царевички на косъм с една пияна за повдигане между тях.Май сам индиянец защото уж прикачих снимките пак нищо не е излязло.Ще ги пратя на човека дето е дал скайп и ще го помоля да ги пусне да ги видите.Хванахме и едно канале и едно европейско сомче но бяха дребни и отплуваха имаше и много дребни шаранчета които пуснахме да растът.
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
О да колега и таксата е мисля 25лвshumaher_k написа:втори скендер туи на студеното ли е?

меси за имфото ама там маи не пускат всеки?
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- научил се да хвърля
Колега дал си живот на малки шаранчета Брависимос!!!
Мерси Жорка ще гледам да се науча и ас и да не ви мъча вече,ако никой пат имаш време може да ме понаучиш.Втори скиндер е на студеното.Не може всеки пат да ви тормоза да ми качвате снимките така че и някой друг може да ми помогне с уроците след 19.00 вечер сам на SKIPE "nichopas1".Имам доста интересни снимки.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала колега ,страхотни риби.Когато фактите говорят и боговете мълчат ,а някой много мислят

Всичко може,но не всеки го можe.

- Paublo_Eskobar
- Модератор

Браво колега,това са доста голями риби!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн