На къде из Родопите ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

На къде из Родопите ?

Мнение от Commander »

Колеги миналата седмица ходих на яз. Кърджали слабо много. На яз. Михалково същата трагедия. Яз. Доспат най-зле и сега се чудя тази седмица къде да отида на риба. Някой ако има излето на яз. Кричим, яз. Батак, яз. Бенковски или яз. Тракиец моля да каже какво е положението понеже нямам никаква информация за там..
Благодаря предварително.
morskiq
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Къде кълве в момента в Родопите ?

Мнение от morskiq »

Батак било зле :!:
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: На къде из Родопите ?

Мнение от petar_jekon »

Колеги, на Тракиец даво доволно костур и бяла, но на влачене-по рядко от брега! Наслука!
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Колега, наблегни на реките и зарежи язовирите. Аз също съм привърженик на язовирите , ама почти всички сега ги изпускат и рибата не взима . Основно наблегни на Арда и търси скобара на хляб, като си вземеш и поне два хляба за захранка. Търси големи разливи и смесено течение. Чак сега ти видях темата и за това се забавих с отговора. Успех.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

И аз слушам,че по Арда излиза доста алай и карабалък на хляб предимно.
TICA FAN
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Ако някой го интересува конкретно място да драсне едно лс , на никой от сероизните колеги няма да откажа да издам къде :wink:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Командире,щом си от Смолян възможно ли е да нямаш информация за положението в момента?Остави язовирите и се включвай в последните възможности за "литрови"алаи-сега с тях е най-страхотната рибо-тръпка........
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Да не отварям нова тема, ще драсна няколко реда тука.
Днес в 7 часа бях на Дяволският мост , като пред очите ми все още се мержелееха литровите скобари от предния излет.
Да ама не . Стори ми се странно разбира се , че съм само аз на паркинга амаааа... викам си другите са се успали. Изясни :idea: ми се картинката чак като стигнах до моста. ВЕЦ-а спрели водат и реката е спаднала с 30-тина сантиметра и ни риба , ни дявол.
Та някой ако е намислил да минава нататъка , ич да не се занимава и да се набутва като мен.
До колкото разбрах, някои риболовци от Смолян са решили да подават жалба и да искат да се пусне водата, ама аз лично не вярвам ,че ще се получи нещо.
По последни данни, риба се лови на Сухово. Излизат прилични костури на рибка.

Репортер от Дяволския мост: прецакано ми е Христов
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”