Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

шарко-5-етичка
- MIR4EV
- ще става разбирач
шарко-5-етичка
здравейте-вчера29-10-08-аз и моят приятел иво невениев измъкнахме един хубавец-5литра на река искър в района на село староселци ударът беше около 17ч
монтажа беше пружина с качамак и една кука под пружинта на косъм с варена царевица-едни колеги над нас имаха-4 риби между-2-3кг но за 2дни-утре познайте къде съм за риба.........
съжалявам но не мога да кача снимки защото не знам как точно става номера-а пък имам само две - когато вече беше в банята да го обръсна-ШАРКО-ще бъде напълнен за дербито в събота.
Колега, не си прецаквай темата!
Dedy

Колега, не си прецаквай темата!
Dedy
- MIR4EV
- ще става разбирач
Re: шарко-5-етичка
щях да забравя-шарко беше пълен до козирката с хайвер
-по това време на годината изглежда въобще не го е хвърлял и се чудя да ли това не е от постоянната токаджийска атака по тези места
за мен не е нормално по това време на годината да има хайвер-колегите който оправяха техните шарани казаха че и втях имало хайвер
-яко

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е яко,плачевно е!
За 5-килограмовия дебелак, чест и почитания!

- MIR4EV
- ще става разбирач
казвам че е бил тъпкан с хайвер а не че е яко-много ясно че е кофти все пак това са бъдещште шарани 

-
- вече хвърля и на тежко
За да си хвърли хаивера на една риба и трябва,температура на водата ,кислород и светлина и храна.За да има още хаивер по това време,значи някои фактор не е бил на лице. 

Последно промяна от nervaa на Чет Окт 30, 2008 8:23 pm, променено общо 1 път.
аз да питам на 1000 000 хайверни зърна колко време им е необходимо да се образуват след като преди това са изхвърлени.май сме изпуснали доста часове по биология.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- ceno cenov
- разбира нещата
Мирчев бравус за доброто рибе, ама вземи утре и фотото за да стане пълна душевната ч...я
Айде и дано има същата слука.

- MIR4EV
- ще става разбирач
мерси да ти се връща-нали имаш представа от пет литров шаран
-кво стая по любимият ДУНАВ че съм го забатачил нещо

- ceno cenov
- разбира нещата
Дунава е умряла работа. Бистър на сълза, освен по топлия канал никъде другаде не яде. Като гледам по Искъра резултатите са направо идеални така, че към Дунава на пролет.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Май даже не са учели биология, нормално е след пролетното мръстеене рибата да започва да образува хайвер за следващата година,щото иначе напролет трябва да си купува от магазина та да хвърляshekira написа:аз да питам на 1000 000 хайверни зърна колко време им е необходимо да се образуват след като преди това са изхвърлени.май сме изпуснали доста часове по биология.