Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щуки на Дрангово.
Щуки на Дрангово.
Здравейте Днес (събота) с един приятел и баща ми ходихме на дрангово ..Като за начало ..пристигнахме 7:15ч... Хвърлихме 6 въдици за шаран и амур и наредихме на баща ми да ги следи ,а ние с приятеля ми тръгнахме с блесните тъи като имахме информация чее щуката кърти якоо..иИИ такаа.. Първо хвърляне и веднага колегата flyester хвана една щука 1,5кг. След това продължихме и тои отново закова една 1,5 ..викам си аБЕ баах мааму тоя нещо ..голям късмет вади..и така продължаваме и около един час въртене нищо не пипа ..само 1-2 потръпвания на влакното ,но
. Отидохме при бащата да починем хем да го видим кфо е направил ..ама и тоий нищоо.. Лапнахме и след 30 мин. продулжихме спининга ,въртене ,въртене и нищщоо цял ден..Викам еи ся тръгвам да опитам на щукарското място и тръгнахме.. Гледам играе риба ..викам то това ше е мястото ..и Хвърляяяммм...5,6 пъти и накрая заби и я изкарах 1,300кг. казвам му ,,колега скопахме ги'' и още няколко пъти хвърлих и извадих още 2 щучки малки ..през тва време се задава бащата и вика ..аре бе няма ли си ходим по целия язовир ви издирвам да ви кажа че събрах багажа и тъка завършихме с 5 щуки.. Ето и малко снимков материал (на снимките е снимано от далеч затова неси личи рибата и прилича ,на много малка ,но ще я видите ) айде стига съм писал ,че ще взема да се вкисна..
А ето ви и малко пейзажи

Re: Щуки на Дрангово.
Браво, страхотен улов! Направили сте си удоволствието! Продължавайте все така. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Браво бе.
Това се казва улов.
Това се казва улов.
-
- вече хвърля и на тежко
Всичките ли риби взехте? И ако е така замисли се, дали ще има щука, там, където обичате да ловите. Ще кажеш, че двамата сте си ги хванали, нали? Да, а пък аз ще ти кажа, че поне 2 от тях са си за пускане още веднага. Нищо, успехът си е успех. Повярвай в това, което ти казвам и ще видиш, че не е толкова трудно да върнеш рибата обратно във водата. И аз вземам риби но си правя сметка, дали ми е необходима, или просто съм обещал на някого риба. Та така, не искам да ми се сърдиш но ти казвам, човек се учи най- добре докато е млад и необременен. Хайде следвъщия път, по- големи щуки и много емоции.
Поздрави.
Поздрави.
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Eвала..колеги .Браво и поздрави!!!
- limon25
- новобранец
а къде е тва Дрангово
Eдната от малките щуки я пуснахме ,просто ги оставихме до края за да ги снимаме и всичките а другата умря при ваденето на блесната затова пуснахме само 1ната..Bai Ves написа:Всичките ли риби взехте? И ако е така замисли се, дали ще има щука, там, където обичате да ловите. Ще кажеш, че двамата сте си ги хванали, нали? Да, а пък аз ще ти кажа, че поне 2 от тях са си за пускане още веднага. Нищо, успехът си е успех. Повярвай в това, което ти казвам и ще видиш, че не е толкова трудно да върнеш рибата обратно във водата. И аз вземам риби но си правя сметка, дали ми е необходима, или просто съм обещал на някого риба. Та така, не искам да ми се сърдиш но ти казвам, човек се учи най- добре докато е млад и необременен. Хайде следвъщия път, по- големи щуки и много емоции.
Поздрави.
Браво !
- stoj40doc
- разбира нещата
Защо ми се стружа че има рибета за бръщане отново във водоема,но няма значение успеха си е успех браво колеги,все такъв късмет.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
http://wikimapia.org/#lat=42.3698324&lo ... =0&m=a&v=2limon25 написа:а къде е тва Дрангово
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- новобранец
водоема е скъпо платен
какво да пускат това да не е касичка 

Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!