Щуки на Дрангово.

Модератори: bobopeli, sapuna

crosser
ще става разбирач
ще става разбирач

Щуки на Дрангово.

Мнение от crosser »

Здравейте Днес (събота) с един приятел и баща ми ходихме на дрангово ..Като за начало ..пристигнахме 7:15ч... Хвърлихме 6 въдици за шаран и амур и наредихме на баща ми да ги следи ,а ние с приятеля ми тръгнахме с блесните тъи като имахме информация чее щуката кърти якоо..иИИ такаа.. Първо хвърляне и веднага колегата flyester хвана една щука 1,5кг. След това продължихме и тои отново закова една 1,5 ..викам си аБЕ баах мааму тоя нещо ..голям късмет вади..и така продължаваме и около един час въртене нищо не пипа ..само 1-2 потръпвания на влакното ,но :| . Отидохме при бащата да починем хем да го видим кфо е направил ..ама и тоий нищоо.. Лапнахме и след 30 мин. продулжихме спининга ,въртене ,въртене и нищщоо цял ден..Викам еи ся тръгвам да опитам на щукарското място и тръгнахме.. Гледам играе риба ..викам то това ше е мястото ..и Хвърляяяммм...5,6 пъти и накрая заби и я изкарах 1,300кг. казвам му ,,колега скопахме ги'' и още няколко пъти хвърлих и извадих още 2 щучки малки ..през тва време се задава бащата и вика ..аре бе няма ли си ходим по целия язовир ви издирвам да ви кажа че събрах багажа и тъка завършихме с 5 щуки.. Ето и малко снимков материал (на снимките е снимано от далеч затова неси личи рибата и прилича ,на много малка ,но ще я видите ) айде стига съм писал ,че ще взема да се вкисна.. Изображение :) :) :) :) :) :wink: Изображение Изображение Изображение А ето ви и малко пейзажи :) Изображение Изображение :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Swordfish92

Re: Щуки на Дрангово.

Мнение от Swordfish92 »

Браво, страхотен улов! Направили сте си удоволствието! Продължавайте все така. :wink:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

:smt023 :smt023 :smt023
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Браво бе.
Това се казва улов.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Всичките ли риби взехте? И ако е така замисли се, дали ще има щука, там, където обичате да ловите. Ще кажеш, че двамата сте си ги хванали, нали? Да, а пък аз ще ти кажа, че поне 2 от тях са си за пускане още веднага. Нищо, успехът си е успех. Повярвай в това, което ти казвам и ще видиш, че не е толкова трудно да върнеш рибата обратно във водата. И аз вземам риби но си правя сметка, дали ми е необходима, или просто съм обещал на някого риба. Та така, не искам да ми се сърдиш но ти казвам, човек се учи най- добре докато е млад и необременен. Хайде следвъщия път, по- големи щуки и много емоции.
Поздрави.
Аватар
vek0
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vek0 »

Eвала..колеги .Браво и поздрави!!!
Аватар
limon25
новобранец
новобранец

Мнение от limon25 »

а къде е тва Дрангово
crosser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от crosser »

Bai Ves написа:Всичките ли риби взехте? И ако е така замисли се, дали ще има щука, там, където обичате да ловите. Ще кажеш, че двамата сте си ги хванали, нали? Да, а пък аз ще ти кажа, че поне 2 от тях са си за пускане още веднага. Нищо, успехът си е успех. Повярвай в това, което ти казвам и ще видиш, че не е толкова трудно да върнеш рибата обратно във водата. И аз вземам риби но си правя сметка, дали ми е необходима, или просто съм обещал на някого риба. Та така, не искам да ми се сърдиш но ти казвам, човек се учи най- добре докато е млад и необременен. Хайде следвъщия път, по- големи щуки и много емоции.
Поздрави.
Eдната от малките щуки я пуснахме ,просто ги оставихме до края за да ги снимаме и всичките а другата умря при ваденето на блесната затова пуснахме само 1ната..
Аватар
tbK_MaleM
новобранец
новобранец

Мнение от tbK_MaleM »

Браво !
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Защо ми се стружа че има рибета за бръщане отново във водоема,но няма значение успеха си е успех браво колеги,все такъв късмет.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Много, ма кефиш.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
St!
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от St! »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

limon25 написа:а къде е тва Дрангово
http://wikimapia.org/#lat=42.3698324&lo ... =0&m=a&v=2
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Masterkarp
новобранец
новобранец

Мнение от Masterkarp »

водоема е скъпо платен :wink: какво да пускат това да не е касичка :D
Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !

ЗА РИБА СЪМ !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”