Гледахте ли новините по БТВ

Модератор: sapuna

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Гледахте ли новините по БТВ

Мнение от rimohit »

140 ли 150 ли казаха не знам ( бях вече ококорен) ама толкова килограма сом са извадили от яз.Ивайловград. Доколкото стана ясно от репортажа на клионк.
Туй да не е на Жорето изтървания сом :shock: :shock: :shock:
Жоре !!! На тоя сом дедо му да хванеш за да му отмастиш :P :P :P
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Аз такава мряна искам да хвана. :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

http://www.btv.bg/news/?magic=curious&story=44080

Ето го репортажа даже със снимка.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Аз разбрах, че става дума за яз. Студен кладенец :roll:
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Да вярно че за Студен кладенец става въпрос но ми се вижда пак българска работата.Като си представя 3 торби цимент от старите по 50 кг и ги наредя едина след друга ..та трудно ми е да повярвам че е 150 кг ..за към100 съм по склонен, но нека спеца Жоро да каже.Предполагам ,че от снимката може по главата да се определи приблизително
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Гледаx репортажа по БТV и мога да ви кажа , че xич не ми се вярва. От 3 год. xодя да кьонкам на Студен кладенец и Кърджали и знам че има такива риби , дори съм виждал 170 кг. сом , но изваден с мрежа от местните и мога да ви кажа че всички почервеняват от задушаването в мрежите. А вчерашният изглеждаше точно така. Много се съмнявам в достоверността на репортажа
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Логично да е хванат в мрежа . А и това което казва колега , че е червен целия си има обяснение . Напукват се кръвоносните съдове по лицето му и става червен , като се бори с мрежата . Аз съм виждал на Студен Кладенец на Звезделина точно под скалите където минава влака как се показа една огромна муцуна и за секудни се скри , хич не ми се искаше да се къпя там . До 2-3 дни ще ви кажа дали е хванат на мрежа , ще се опитам да издиря един приятел от Кърджали да ми каже . Все пак , който е видял сома и разбира малко ще забележи ако има рани по него от мрежата.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

А бе алан колууу , хванат на кльонк . Като ги гледам тез братя с тази нива не виждам никва лодка . Гумена ли е ? В колата ли е ? ДА бе да ще ги удави ако са в гумена лодка . И на колесар може да е отзад .
Да наистина има такива сомове на Студен Кладенец . Всяко лято стоя на този язовир по 20 дена и миналата година един овчар ми каза за 2 места с големи сомове. Едно е скалите под Звезделина а другото е под моста на Островец там където язовира се стеснява и става дълбок.
Та този човечец ми каза че се водили войни кой да си пусне мрежите там , а чичковците с дебелите вратове идвали и прибирали приличните и трофейни екзепляри за ресторанти и банкети . Та ... нека помислим там народа си умира от глад . От един тютюн не се живее . Имам един приятел в Звезделина който ни прекарваше отсреща на язовира право срещу Звезделина където са овчарниците и ме питаше колко риба иска да ми даде от мрежите че червеноперката и костура никой не му я искал . " Шефовете " искали само шаран сом и бяла риба . Ха - печено връбче , да бе да цял бройлер . Виж ся барт ми :D да бяха казали че е не е печено и са го разполрили да излиза кръв или да бяха казали някоя че са сложили някой кефал за стръв . Ама то ачик ачик сома си е наранен от мрежа .
Целия е червен като домат тия кравоизливчета да не са от кльонка ? -трудна работа . Познвам колеги от Пловдив и един приятел държи магазин за риба , който е един от най-посещаваните в Пловдив ( Арто се казва ) . Хмм... ще я разбудлим тази загадка .
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Точно ! А къде е най-близкото място до Пловдив където можеш да се похвалиш с такъв сом ? - Кърджали . А от къде е донесен? не се знае.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Знаех си че не е в ред нещо
Има нещо гнило в ...

мда ..има и такива.."колеги"
:evil:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове в случаите които са замесени медии търсещи сензации винаги има измама.И аз искам да видя 150 - 200кг сом повярвайте ми.Знам ,че ги има и искам да ги видя, но не с цената на измама.
Ако не го хвана аз ,да го хване някой от вас.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

barutchiata написа:да го хване някой от вас.
мерси , батка :wink: ще го хвана :D :D :D
Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Аз лично съм виждал преди 2 години на Овчарица в халето на садките сом -168 кг изваден с мрежа . Работниците разказваха как са го удряли с чук да умре и са го качили на лодката едвам едвам трима души , та какво остава за тези "колеги". ? :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Хоолигане пожелавам ти го от сърце :lol:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

abe kato neznaete i vi e qd kvo govorite.S o4ite si vidqh kak slojiha vrab4eto i go oparliha s edna zapalka.Soma hvanaha na vadica s u4astie na 1 harpun i nikakvi mreji ama kato nevervate uuubavo be
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”