Bomber или бомбардировач

Модератор: sestrata

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Bomber или бомбардировач

Мнение от AL KAPONE »

Изображение
Та отварям темичката понеже напоследък взеха да се появяват мнения и питаници относно Хамериканците :roll:
Дайте да видим кой кво използва, кви успехи и неуспехи са реализирани с "Bomber"-четата?
Хубаво е да се сподели имат ли успешни модели, разцветки нужда от туниг или не? :roll:
Хубаво е и който, има опит с пазаруването и набавянето да посподели, че аз удрям на камък с пазаруването в БГ-то! Тез нашите вносители на риболовни стоки все едни цветове и модели зареждат... Грозни като конски мухи :lol:
Та моите питания са насочени към следните модели:
Изображение
Изображение
BOMBER Product Catalog http://www.bomberlures.com/Bomber_2006.pdf
А и освен спининговите ме интересно и дали някой използва за тролене техни модели и с какъв успех :smt017
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: Bomber или бомбардировач

Мнение от yzyna »

С интерес ще следя темата,в един от последните си излети за бяла,успех ми донесе ето този модел на фирмата!

Изображение

Не му знам ТТ-данните,за трололинг е перфектен,много изразена игра,стъпва на 5,5 до 6,0метра!
Ако някой знае нещо повече,нека да сподели!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Само не мога да разбера какво имаш против конските мухи ?!?!??!?!?! Що за дискриминация ???? :Р :Р

И аз ще следя темата от близо. Цени също би било добре да се споменат :)
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

За мен това е най-успешния воблер за тролене, когато търсим костур или кефал. На доста язовири, когато неще да кълве закачам малки бомбарки, неим знам данните и спасявам капото. Най-големи успехи съм имал на зелен цвят. Тези които съм ползвал газят на около 1.5м.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Мамин златен хитрушко :D Как уеко , уеко измества некои неща от некои места съФсем елегантно :lol: :lol: :lol:
Начи щаракал съм доста за Бомбандировачите ама защо не още малко :roll:
Тъй по ред питания :
- примерно аз използвам от доста време .
- кой кво използва :roll: ми каквото докопаме от тех и общо взето крайният резултат е повече от задоволителен :D Относно туинговането им ако иде реч за произведените в Америката - тЦ , никакъв тюнинг ! Латиното се нуждаят от замяна на тройките с некой по-свет . Основният им Сръбски представител Голди също . Основната група имитатори от Сръбско , Габровско и други райони освен на тройки се нуждаят и от разни други как бърникане с клещички , утежняване и пр. ама не всички ! Много добър техен потдръжник Салмо Хорнет в момента се продава в Америката два пъти по-скъпо от тех ама съдба , що да се прави :roll:
- ми за пазаруването знаиш . Влизаш ТУК , ровичкаш , избираш и пазаруваш :D
за тролене нема да се мешам щото там е на Саше територията и не смеем ама некой път като ми остане повечко време щото сега имам спешно списуване по едни спамерски теми ще ръсна малце повече мозък :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Воблера от снимката ми се струва, че не е Бомбър :roll: Прилича ми на Сторм :wink:

Иначе ловят много добре, тези които се продават в БГ.
Аз съм хващам мноооого костури на Фат А модела черно и бяло 5-6 см е и гази около 3,5 метра, имам и бели на него но по-често удрят костури, понякога доста добри.

Единствената бяла риба на НС4 на влачене беше хваната на Бомбър модел Диип Лонг А, редхед :wink:

За мен някой от моделите имат сериозен потенциал за улов на сом :roll:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Ivak написа:Воблера от снимката ми се струва, че не е Бомбър :roll: Прилича ми на Сторм :wink:
Ами знам ли,все си мисля че беше бомбър!
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”