Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Bomber или бомбардировач
Модератор: sestrata
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Bomber или бомбардировач

Та отварям темичката понеже напоследък взеха да се появяват мнения и питаници относно Хамериканците

Дайте да видим кой кво използва, кви успехи и неуспехи са реализирани с "Bomber"-четата?
Хубаво е да се сподели имат ли успешни модели, разцветки нужда от туниг или не?

Хубаво е и който, има опит с пазаруването и набавянето да посподели, че аз удрям на камък с пазаруването в БГ-то! Тез нашите вносители на риболовни стоки все едни цветове и модели зареждат... Грозни като конски мухи

Та моите питания са насочени към следните модели:

BOMBER Product Catalog http://www.bomberlures.com/Bomber_2006.pdf
А и освен спининговите ме интересно и дали някой използва за тролене техни модели и с какъв успех

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- сериозен играч
Re: Bomber или бомбардировач
С интерес ще следя темата,в един от последните си излети за бяла,успех ми донесе ето този модел на фирмата!

Не му знам ТТ-данните,за трололинг е перфектен,много изразена игра,стъпва на 5,5 до 6,0метра!
Ако някой знае нещо повече,нека да сподели!

Не му знам ТТ-данните,за трололинг е перфектен,много изразена игра,стъпва на 5,5 до 6,0метра!
Ако някой знае нещо повече,нека да сподели!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само не мога да разбера какво имаш против конските мухи ?!?!??!?!?! Що за дискриминация ???? :Р :Р
И аз ще следя темата от близо. Цени също би било добре да се споменат
И аз ще следя темата от близо. Цени също би било добре да се споменат

За мен това е най-успешния воблер за тролене, когато търсим костур или кефал. На доста язовири, когато неще да кълве закачам малки бомбарки, неим знам данните и спасявам капото. Най-големи успехи съм имал на зелен цвят. Тези които съм ползвал газят на около 1.5м.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мамин златен хитрушко
Как уеко , уеко измества некои неща от некои места съФсем елегантно
Начи щаракал съм доста за Бомбандировачите ама защо не още малко
Тъй по ред питания :
- примерно аз използвам от доста време .
- кой кво използва
ми каквото докопаме от тех и общо взето крайният резултат е повече от задоволителен
Относно туинговането им ако иде реч за произведените в Америката - тЦ , никакъв тюнинг ! Латиното се нуждаят от замяна на тройките с некой по-свет . Основният им Сръбски представител Голди също . Основната група имитатори от Сръбско , Габровско и други райони освен на тройки се нуждаят и от разни други как бърникане с клещички , утежняване и пр. ама не всички ! Много добър техен потдръжник Салмо Хорнет в момента се продава в Америката два пъти по-скъпо от тех ама съдба , що да се прави
- ми за пазаруването знаиш . Влизаш ТУК , ровичкаш , избираш и пазаруваш
за тролене нема да се мешам щото там е на Саше територията и не смеем ама некой път като ми остане повечко време щото сега имам спешно списуване по едни спамерски теми ще ръсна малце повече мозък

Начи щаракал съм доста за Бомбандировачите ама защо не още малко

Тъй по ред питания :
- примерно аз използвам от доста време .
- кой кво използва

- ми за пазаруването знаиш . Влизаш ТУК , ровичкаш , избираш и пазаруваш

за тролене нема да се мешам щото там е на Саше територията и не смеем ама некой път като ми остане повечко време щото сега имам спешно списуване по едни спамерски теми ще ръсна малце повече мозък

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Воблера от снимката ми се струва, че не е Бомбър
Прилича ми на Сторм
Иначе ловят много добре, тези които се продават в БГ.
Аз съм хващам мноооого костури на Фат А модела черно и бяло 5-6 см е и гази около 3,5 метра, имам и бели на него но по-често удрят костури, понякога доста добри.
Единствената бяла риба на НС4 на влачене беше хваната на Бомбър модел Диип Лонг А, редхед
За мен някой от моделите имат сериозен потенциал за улов на сом

Иначе ловят много добре, тези които се продават в БГ.
Аз съм хващам мноооого костури на Фат А модела черно и бяло 5-6 см е и гази около 3,5 метра, имам и бели на него но по-често удрят костури, понякога доста добри.
Единствената бяла риба на НС4 на влачене беше хваната на Бомбър модел Диип Лонг А, редхед

За мен някой от моделите имат сериозен потенциал за улов на сом

-
- сериозен играч
Ами знам ли,все си мисля че беше бомбър!Ivak написа:Воблера от снимката ми се струва, че не е БомбърПрилича ми на Сторм