Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щуки от Куцина
- sashito
- ще става разбирач
Щуки от Куцина
Неделя 2.11.08 на корекциите в Куцина. Извинявам се, че не мога да сложа снимките в темата ама като съм малко бос с тези работи ко да се прай,както ще да е.ами значи първите две снимки в галерията ми са от вчера.На куцина на корекциите бях,имаше доста удари на тапа,имах и два на дъно.излизат и маломерки които ги пуснахме обратно,имам и клипче ама не мога да го кача,стръвта бяха дребни костурчета и слънчевки ловени на място,излиза и доста костури ама повечето дребни на тодорки,ама целта ни беше предимно щуката.
Re: Щуки от Куцина
Колега хубави щуки си хванал и то доста. А на изкуствени примамки не пробвахте ли?

- sashito
- ще става разбирач
ами точно тези са снимките мерси колега
- sashito
- ще става разбирач
ами знаяи пробвах на воблер и на дребна блесничка точно когато се беше завъртял костура,ама за20мин нямах и едно дръпване,имаше един колега с когото говорих той само на блесна я търсеше ама нямаше също като мен дръпване, ана тази корекция предимно на блесна я ловят местните колеги
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубав излет.Браво 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- jean11
- вече хвърля и на тежко
a имаше ли много хора на Куцина?Казваш , че не си носел каракудки ,ами защо не си хвана на другата корекция или просто по-добре взима на часовници(слънчевки).Питам,защото мисля в четвъртък да съм там.Рано сутринта или като напече беше по-добре?Извинявай за многото въпроси ама нали ми падна,да питам 

Дърпай и не му отпускай!
- jean11
- вече хвърля и на тежко
ебаси колко съм тъп,стана грешка и се обърках с Крушито.На Куцина на голямата корекция или в дясно от дигата?
Дърпай и не му отпускай!
-
- ще става разбирач
колега до кои град е блзко това Куцина
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Полски Тръмбеш-В.Търново.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- maranzika
- сериозен играч
Ами то в дясно вече почти няма вода.jean11 написа:На Куцина на голямата корекция или в дясно от дигата?

А иначе колега браво за излета.Аз от Куцина нямам хубави спомени напоследък.Бялата на какво я хвана?Аз там от последните си 3 ходения все капо се връщам.

- maranzika
- сериозен играч
Митак ,мен въобще не ме учудва.Ама ще ти кажа където трябва. 

- sashito
- ще става разбирач
здравейте колеги ами значи на тази корекция отдясно няма почти никаква вода,пробвахмесрачилото ама 5-6много маломерни каракудки,и се преместихме на голямата корекция,между другото докато си хванем,костурчета хвърлих една тапа на 4 метра от брега до едни папури,на тези от маломерните каракудки,след 10 мин.аз просто и на маитап я хвърлихудари една доста добра щука,ама аз нали сум малко инат и не слушам гошката в горна на пазара който държи магазина-хвърлям на конец за шаран , прехапа го и отплува,Ами значи там има смадок и то майче е доста ,преди две седмици пак бях там с един мой човек и тои реши да пробва на блесна 15гр.на jaxon и оште с първото хвърляне един смадок около килограм,ама това беше само един за 30мин.въртене.Азхванах смадока на костурче на тапа.миналата седмица бях на сашево на корекциите 7-8 ама маломерни и отплуваха да растат.след малко ще кача снимки