Диканите

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
vwg3
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Диканите

Мнение от vwg3 »

Здравейте,искам да попитам за Диканите - как е ,знам за обезрибяването и липсата на хубавите морунажи и прочие,но беше тръгнал хубав кустур там септември - как е положението сега - статута същия ли си е и някой пробвал ли е скоро,искам да си поначешам крастата,поне кустурите ги имаше там преди няколко месеца....
Нека ако някой е ходил скоро да сподели....може и на лично
поздрави колеги...
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Диканите

Мнение от mitkom »

Неделя бях там колега, но късно отидох, към 12 някъде, беше слабичко. Бях там преди две седмици само да погледам малко и доста повече костури излизаха, като цяло записахме 10-тина костура за около 4 часа, но и месните казаха, че е доста слабо и при тях. Стръв само живи щипоци цената си е същата на пръчка както преди 5 лв. Дано съм бил полезен.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Защо въобще не го забравите този водоем. :roll:
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Поборников написа:Защо въобще не го забравите този водоем. :roll:
:cry: :cry: :cry: ...а беше невероятен язовир.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

Ходих няколко пъти през последния месец и резултатите са много добри.Всеки път си тръгвах с по 5-6кила костури.Има също и добри кленове,а видях да вадят и доста шаранчета.
Aleksandar79
новобранец
новобранец

Мнение от Aleksandar79 »

Днес бях там.Не беше много студено, но валеше доста сняг.Стръв-кубинка, метод-чепаре с тежест от долу.Язовира беше замръзнал от към стената двайсетина метра на вътре и почти по целия бряг около два-три метра.За съжаление нямаше нито едно кълване за час час и половина и реших ме, че днес не е ден.Лошата новина е, че през нощта около 2-2,30 часа мъж на възраст около 30-35 години е скочил от кулата и сам е сложил край на живота си.Какво може да подтикне млад човек към това фатално решение...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”