Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото
-
- и господ не е толокова добър
Овчарица топлото
След лошите отзиви за този водоем реших да проверя лично за какво става на въпрос.Прогнозите на времето бяха,че ще вали в понеделник и затова застанах на хамбарите.Още е рано за това място,но нямаше друг избор.След изследване на мястото,поставих маркер,отрязах влакното от шпулата,след това сложих задна тежест за да не ми прече при ваденето на рибите и вързах задния край за един камък,за да реголирам маркера според нивото.Захранване с ракета,захранка,накисната царевица.Монтажа е този.

Като се има на изпредвид закачките,за тежест използвах това.

Риболова започна с вадене на каракуди и малки шарковци.След 2часа бях тотално заграден от мрежи,бесен и разколебан продължих риболова.Вечерта изглеждаше така(никога не съм си представял,че грозния тец може да изглежда и красиво).

Така продължи риболова и на другия ден,захранване през 2ч.с по 5 ракети на въдица.На следващия ден към 1ч. на обяд дойде и очаквания удар,доста аванс и започна борба.Да обаче влезе в закачките и основното се оплете в някакви стари влакна,наложисе да използвам и карп дюшка.

След доста имоции,успях да отрежа старите влакна и кепвах едно тропедо 11кг.

Риболова продължи по обичайния начин с каракуди и шарковци.На следващия ден реших да полегна на обяд и ме събуди този мушморок.

Вечерта последва спининг и удари едно сомле.По късно се събудих от развиване на 50-60 метра аванс.Скокнах и извадих още един амур,същия калбър.

На сутринта пробвах отново,но само дребни,на обед си тръгнах.Взаключени ще кажа,че водоема държи риби.На западния бряг бяха извадени 6 амура от една група 4човека.До пожарната дава доста платика.По онформация на познат са направени 16 акта за маломерна риба и 4 акта за голямо количество.От 3 групи мрежари за 4дена бяха извадени са мо каракуди и 1 толстолоб.Рибта се е изхтрила и се подиграва на мрежарите.Ако някой иска подробности на лични ще му дам.

Като се има на изпредвид закачките,за тежест използвах това.
Риболова започна с вадене на каракуди и малки шарковци.След 2часа бях тотално заграден от мрежи,бесен и разколебан продължих риболова.Вечерта изглеждаше така(никога не съм си представял,че грозния тец може да изглежда и красиво).
Така продължи риболова и на другия ден,захранване през 2ч.с по 5 ракети на въдица.На следващия ден към 1ч. на обяд дойде и очаквания удар,доста аванс и започна борба.Да обаче влезе в закачките и основното се оплете в някакви стари влакна,наложисе да използвам и карп дюшка.
След доста имоции,успях да отрежа старите влакна и кепвах едно тропедо 11кг.
Риболова продължи по обичайния начин с каракуди и шарковци.На следващия ден реших да полегна на обяд и ме събуди този мушморок.
Вечерта последва спининг и удари едно сомле.По късно се събудих от развиване на 50-60 метра аванс.Скокнах и извадих още един амур,същия калбър.
На сутринта пробвах отново,но само дребни,на обед си тръгнах.Взаключени ще кажа,че водоема държи риби.На западния бряг бяха извадени 6 амура от една група 4човека.До пожарната дава доста платика.По онформация на познат са направени 16 акта за маломерна риба и 4 акта за голямо количество.От 3 групи мрежари за 4дена бяха извадени са мо каракуди и 1 толстолоб.Рибта се е изхтрила и се подиграва на мрежарите.Ако някой иска подробности на лични ще му дам.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Овчарица топлото
Браво за Улова!КОлеги за какво ви е живарник,като не я пускате рибата вътре?
Последно промяна от eminem94 на Вто Ное 04, 2008 7:26 pm, променено общо 1 път.
браво колега се така даги ловиш

Голем си бате!
Все така и занапред!
Поздрави!
Все така и занапред!
Поздрави!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Голям си Илийка....

-
- учете се от него
Дали някой е очаквал нещо по различно от Илийката
- питам и отговор не искам.
Респект и почитания

Респект и почитания

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- и господ не е толокова добър
В живарника слагам една каракуда за къдемчеeminem94 написа:Браво за Улова!КОлеги за какво ви е живарник,като не я пускате рибата вътре?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аха оки еми само такива да ги вадиш тогава 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
майсторо си е майстор