Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

С момето за риба
- каридата
- учете се от него
С момето за риба
Дравейте днес с мойта паятелка почивахме заедно апък тя има голям мерак да я закарам някаде на тихо и спокойно местенце да релаксираме заедно.Не ми Трябваше много време за да измисля водоема
...Ясна поляна.
Естествено никога не бях ходил толкова късно през годината там,но нищо не ми попречи да проверя каква е ситуацията.Пристигнахме на водоема и там ни завари невероятна есенна картинка.

Разхвърляхме лудницата ,подхраних и започна чакане,не след дълго излезе и първата рибка

Оказа се в последствие че има доста от тах и на моменти стават досадни.А ето го и сефтето на момето(тлъст уклей)
Голяма радост беше ама все пак първа риба на плувка(инък на блесна лятото доста костури дръпна от мандрата)
Излязоха и още 2/3 уклея но като цяло риболова беше доста тегъв.На момето и писна и взе апарата у хукна да щрака

Тука пък я съм я щракнал как държи тоз 7 метров гол,ама не се оплака че тежи и червеите сама си слага и рибките откача,абе чудо момиче
Към 2 трябваше да си одим и в крайна сметка мадамата ме би с 7:5 риби и ся ще ми го натяква много време.Такъмите бяха деректен,боло и накрая фидер(на който изкарах един уклей).Ето и финални снимки.

Естествено никога не бях ходил толкова късно през годината там,но нищо не ми попречи да проверя каква е ситуацията.Пристигнахме на водоема и там ни завари невероятна есенна картинка.

Разхвърляхме лудницата ,подхраних и започна чакане,не след дълго излезе и първата рибка

Оказа се в последствие че има доста от тах и на моменти стават досадни.А ето го и сефтето на момето(тлъст уклей)
Голяма радост беше ама все пак първа риба на плувка(инък на блесна лятото доста костури дръпна от мандрата)

Излязоха и още 2/3 уклея но като цяло риболова беше доста тегъв.На момето и писна и взе апарата у хукна да щрака

Тука пък я съм я щракнал как държи тоз 7 метров гол,ама не се оплака че тежи и червеите сама си слага и рибките откача,абе чудо момиче

Към 2 трябваше да си одим и в крайна сметка мадамата ме би с 7:5 риби и ся ще ми го натяква много време.Такъмите бяха деректен,боло и накрая фидер(на който изкарах един уклей).Ето и финални снимки.

Последно промяна от каридата на Нед Дек 05, 2010 11:35 pm, променено общо 1 път.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: С момето за риба
И момето хубаво и излета прекрасен "Повтори и на момето въдици купи" 

Последно промяна от Божидар на Сря Ное 05, 2008 6:12 pm, променено общо 2 пъти.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- и господ не е толокова добър
Гууд братле 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Николай Неделков
- учете се от него
Поздравления за излета.Късметлия си брат
Моята може да дойде с мен само на платено ( без много уговорки ) и то трябва да има кафе

Моята може да дойде с мен само на платено ( без много уговорки ) и то трябва да има кафе

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво и на двамата и все да те бие момето 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- turing
- вече хвърля и на тежко
браво за излета и хууубаво да си гледаш момето 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
"Тегав" бил риболова
Ти луд ли си бе Каридов
Супер си е бил,ама защо сте носили и въдици?

Ти луд ли си бе Каридов

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво,това си е успех.
Аз с моя приятелка още не съм бил на риба,ама знам и съм чул........................................"има змии,студено е,гадни жаби,ужасни комари,топло ми е,искам баня,искам кафе и тн"..........................Съжалявам за спама.А и според мен не е трябвало да мокрите въдичетата.nikejo написа: и то трябва да има кафе
- велчев62
- ще става разбирач
Другия път отидете на някое дашно местенце с повече риба и бъди сигорен,че си я зарибил.Тогава може да почне и багажа да ти събира за следващия риболовен излет 

Бравос Коце! Това си е постижение, за което някой не смеем и да мечтаем
.... ама като се замисля май с вас (бургаската група) си ми е по гот да одя за риба отколкото евентуално с жената

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- сериозен играч
Браво
Коце .. Тъй тъй ..
убава природата и спокойно временце

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Хубави хора, спор няма. Чудесни сте! Евала за излета. Всичко си е на мястото.
Хубав излет,страхотни снимки,прекрасно моме.Какво му трябва друго на човек.Една студена бира 

- makari
- научил се да хвърля
Браво за хубавия излет.Като Ви гледам и се сещам за мене и моето "моме" от преди 7–8 години,защото сега,когато и да отида на риба сам все ми се нервира,а когато я взема тя лови,а аз не(учим се с "шефовете"да ловим или се возим в лодката).Обаче след 2–3 годинки и аз като теб ще си правя хубави излети,че "босовете" ми са на 4 и 6 години и засега само плашат рибата с камъни и пръчки. 

Който не е учил започва да учи другите.
браво колега