Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

До всички Русенци
Модератор: dantho.mihov
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
До всички Русенци
Здравейте колеги! Имам една молба към вас! Може ли да ме ориентирате каде из Русе има така да ги наречем по-хубави заведения. Интересуват ме бирарии, ресторанти, пицарии, заведения за бързо хранене, кръчми и вс. от тоя род, но да са така да кажем малко по изискани нещо от рода на "Happy", "Пикадили", "Фемили" ако може да ме ориентирате и каде по-точно се намират
Благодаря ви предварително!!!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: До всички Русенци
Най-доброто в Русе е механа "Чифлика"!
Препоръчвам я горещо и завиждам на русенци, че я имат.
Ето ти линк за адреса: http://restaurants.pop.bg/resort1833.html

Ето ти линк за адреса: http://restaurants.pop.bg/resort1833.html
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колега, хубава и изискана механа в момента е ``Странджата``.Намира се на центъра на около 200 метра от централния площад и паметника на свободата.Който и да питаш там ще я знае.
Има също ``Happy``и хубава пицария ``Рома``пак са на центъра близо. Ресторант ``Дунав`` и ``Рига`` в хотелите на центъра пак. Много вкусни ястия и предимно салати предлагат в ``Пристана`` на бул.``Скобелев``.
Това се сещам сега.Нека и другите ме допълнят.
Има също ``Happy``и хубава пицария ``Рома``пак са на центъра близо. Ресторант ``Дунав`` и ``Рига`` в хотелите на центъра пак. Много вкусни ястия и предимно салати предлагат в ``Пристана`` на бул.``Скобелев``.

Above us only sky
-
- кандидат преподавател
Колега как да ти ги обясня точно .Ако не си идвал в Русе ще ми е малко трудно.
Хепи има на площада до театъра.
Малко след него има едно Френдли хаус също става.
На кея по придунавски болевард Ирландсия пъб .
Механа Странджата също е яка.Като тръгнеш от Хепи нагоре има едно площадче там в ляво е Ловна среща.Продължаваш нагоре по главната следващата пресечка на ляво е Странджата.Продължаваш нагоре по главната следващата пресечка на дясно и си на Чифлика.
Заставаш с гръб пред статуята на площада и виждаш един паркинг и по нея улица посока Дунава е пицария Рома.Другото което ми харесва е посока парка на младежта .От площада тръгваш надолу (видимо е нагоре но като следваш течението на Дунава ще ти стане ясно)минаваш покрай Халите (CBA) и продължаваш .Като си вървеш по главната няма как да го пропуснеш .Преди него има барче и то се намира на ъгала на една напречна пресечка на главната.Има едни вити стъпала то е отдолу.Казва се Стъпълото.Ако изкаш по изискани на площада има хотел Дунав там има ресторант.
Посока Чифлика както ти го обясних преди да стигнеш пресечката за него в ляво има хотел Космополитън .
надявам се да съм ти бил полезен.
Хепи има на площада до театъра.
Малко след него има едно Френдли хаус също става.
На кея по придунавски болевард Ирландсия пъб .
Механа Странджата също е яка.Като тръгнеш от Хепи нагоре има едно площадче там в ляво е Ловна среща.Продължаваш нагоре по главната следващата пресечка на ляво е Странджата.Продължаваш нагоре по главната следващата пресечка на дясно и си на Чифлика.
Заставаш с гръб пред статуята на площада и виждаш един паркинг и по нея улица посока Дунава е пицария Рома.Другото което ми харесва е посока парка на младежта .От площада тръгваш надолу (видимо е нагоре но като следваш течението на Дунава ще ти стане ясно)минаваш покрай Халите (CBA) и продължаваш .Като си вървеш по главната няма как да го пропуснеш .Преди него има барче и то се намира на ъгала на една напречна пресечка на главната.Има едни вити стъпала то е отдолу.Казва се Стъпълото.Ако изкаш по изискани на площада има хотел Дунав там има ресторант.
Посока Чифлика както ти го обясних преди да стигнеш пресечката за него в ляво има хотел Космополитън .
надявам се да съм ти бил полезен.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Колега ето линк: http://saladsalon.eu/
...забравих и за механа ``Хъшове`` и пицария ``Форте`` зад ``лайното``
Така му се вика на едно място до съдебната палата ,понеже има дървета и под тях кафенета над,които птиците цвъкат
та от там
...забравих и за механа ``Хъшове`` и пицария ``Форте`` зад ``лайното``

Above us only sky
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Благодаря ви колеги! Мерси за инфото, а относно град Русе познавам го доста добре или по точно места като Хепи, Лайното, Съда, Мулен Руж и т.н по-известни места ги знам, но специално заведенията не ги знаех кои са добри и каде точно се намират