Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пак ми завряха .......
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Пак ми завряха .......
Цитат от друго място,без коментар ,че пак се ядосах.....мамка им

"Уволниха полицая, хванал цигани да късат знамето
Васил Костов
Военният съд в Сливен взе решение полицаят от с. Бояджик Митко Чавдаров да бъде уволнен дисциплинарно и да му се наложи административна глоба в размер на 1000лв.
Присъдата над полицая произнесе съдия старши лейтенант Мая Йорданова.
Чавдаров бе обвинен от Военна прокуратура Сливен, че преди 4 месеца е превишил правата си, държейки се грубо и е малтретирал 6-ма цигани, които са скъсали българския национален флаг.
Действието се е развило в двора на училището в Бояджик около 2 ч. сутринта.
Циганите са се хванали на бас кой пръв може да скъса флага на 3-метровия пилон.
Чавдаров ги е видял, осветил ги е с фенерче и ги е изгонил от двора на училището.
След това е подал рапорт срещу циганите за нарушаване на обществения ред.
Ямболският районен съд обаче е отхвърли мотивите на досъдебното производство срещу циганите.
В същото време, подучени от адвокати, те подават жалба срещу Чавдаров.
В жалбата се твърди, че той ги е обиждал и малтретирал и им е причинил стрес.
Военна прокуратура повдигна обвинение срещу Митко Чавдаров, а днес съдът реши полицаят, който е защитавал честта на българския национален флаг да бъде уволнен.
„Нищо не мога да кажа, потресен съм. Оставам без работа и без препитание.
Надявам се все пак справедливостта да възтържествува на по-горна инстанция" коментира Митко Чавдаров просълзен, след като чу присъдата си.
Тя може да бъде обжалвана в 14-дневен срок "
А сега де? 

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Re: Пак ми завряха .......
Ей на това му се вика ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА
За поругаване на националния флаг според мен трябва доста солено наказание, особено като е извършено от малцинства в нашата собствена държава. Нямам думи

Не ми се коментираше темата,но искам да изразя и аз недоволството си.Човек защитава националните интереси и най-важното - знамето на републиката и бива наказван за което.Абсурд от където и да го погледнеш.Такива неща стават само тук. 

TICA FAN
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Toва са БЪЛГАРСКИТЕ АБСУРДИ !!!!!! Леле в какава държава живеем !!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
това не го ли откоментирахме вече в друга тема доста подробно
всьщност аз не сьм коментирал,но тук ще кажа:ебал сьм ги и флага национален,и полицая,и циганина,и правосьдието,и кирил и методи,и родолюбието и чуждолюбието,и бьлгарите, и циганите,и чужденците ,и партиите,и непартийните ,и пр ,и пр........ FUCK THE целата SYSTEM- на английски

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Това, което пиша, е мое лично мнение. Този, който си е нямал работа с "братята роми" т. е . цигани, както се наричат по целия свят, може да реагира, че те също са хора. Да, те са хора! Но в техният мироглед стоят съвсем друг вид ценности ,които не се покриват с ценностите на Българския народ. Те правят деца колкото могат повече, за да ги храни държавата. Т. е. -Ние! Българите. За тях кражбата не е лошо нещо. Напротив! Обект е на гордост! За тях лъжата е нещо ежедневно и естественно. Това са потомци на племе, насилственно изгонено от прастарата им родина, именно заради този начин на живот. Те не са се претопили сред другите етноси, където и по света да обитават.Това да постъпват по този начин е генетично заложено в тях! Който иска , да ме нарича нацист! Трябва да се знае, че и циганите се делят на нещо като касти. Тези, които са най-висшата каста, са хора. От там са произлезли много тачени и известни музиканти, лекари ,журналисти. Има поети, учители. Свестни хора.Те са християни. Сами си казват от коя каста са, и сами се открояват от другите. Даже говорят за тях с пренебрежение. Тези, които са "Миллет" са ...ето това, за което говоря! Тази част на циганите е най-многобройна. Тя е този електорат, който избира свои депутати. А те пищят като ощипани госпожици при всеки подобен случай, защото " Обиждаме циганите!!!!" За случая: Народа го е казал:" не е луд който яде зелника, а който му го дава!"
-
- кандидат преподавател
Много си е убава државата-ама само на отделни места.Е,тук при нас таквиз цигани няма-просто няма.И няма "ромска престъпност".И полицаите са грамотни,не са кат онзи във въпросното село-да не знае как се арестува,как се извършва проверка за събиране на данни за извършено престъпление и пр.И няма посегателства срещу полицаите,нито някой смее да "бара"националния флаг.Та може и друго яче да са нещата в рамките на същата държава.
-
- новобранец
Егати и Държавата, нема начин някой да оскверни флага и да не попадне в ареста при една нормална държавност.
Тея цигани, роми и други такива нагли същества да бегат от Родината.Тука имаше един Лапландски ли беше къв беше да бегат при него там да им са радва ! Повдига ми се , ама не достойнството.
Тея цигани, роми и други такива нагли същества да бегат от Родината.Тука имаше един Лапландски ли беше къв беше да бегат при него там да им са радва ! Повдига ми се , ама не достойнството.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
http://www.vbox7.com/play:ac0cf3d8 Наслада за душата.
- sladkishka1
- научил се да хвърля
цИГАНИНА на снимка да го видиш ЛАБУТ за да може да се интегрират в обществото.
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
- barutchiata ©
- Администратор
Някой хора май сте изтървали да прочетете правилата!!!