Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

NET - COM и какво става със сайта
Модератор: sapuna
- Cougar
- ще става разбирач
NET - COM и какво става със сайта
Днес имаше някакви интересни явления в нета, чак се бях притеснил че трябва да приютявам форума на моя уеб-сайт.......
Та какво става? Ще го бъде ли? Или няма да го бъде?

Та какво става? Ще го бъде ли? Или няма да го бъде?

- barutchiata ©
- Администратор
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Cougar
- ще става разбирач
Айде, няма да се крия толкова... Обаче това което го правя е за залъгалка, но, ако ползваш Интернет Explorer поне ще послушаш малко музика.Павел Иванов написа:ми инфо
Ами огледайте се за:
http://www.trouthunters.net
И аз не съм си платил та не знам до кога ще бъда, но дано се оправя, иначе пак $5 за нов домейн и продължавам да си играя. Мен бизнеса ми от това не зависи, който иска да ми взема домейна.
Obache ako mi ostane shte go donaprawq i downloadi shte ima.....
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Cougar
- ще става разбирач
Щом стигаш до сайта всичко е наред. Понякога май сървъра не работи и тогава излиза едно по-жестоко съобщение. Иначе че някъде по менютата няма страници... всичко си е в реда на нещата , сега го правя...преди няколко дена беше голо полеFisherman66 написа:... The page cannot бе found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. ...
Пума, с най-голем интерес се пробах, ама ....е туй горното ми излиза секи път.... бъркай се 5 канадски кинтас за нов домейн! :винк

Но през следващите седмици няма да го пипам след това пак. Ако на някой му хареса да каже. Ако успея може и на кирилица да пусна част във форума.
- Cougar
- ще става разбирач
точно тази грозна работа ми излиза и на мен понякога и се обаждах в САЩ днес на тези които поддържат домейните към ПЛЕСК, но те нищо не знаятм но моят е закупен към YAHOO.CА. На тях не можах да се обадя защото никой не отговаря но им пратих съобщение. Но си мисля че сървъра на приятеля ми който хоства този домейн прави нещата. Ще питам и него.Local написа:This is the Server Administrator™ default page.
If you see this page it means:
1) hosting for this domain is not configured
or
2) there's no such domain registered in Plesk.
For more information please contact Support.
Ето какво ми излиза на мен.
Като цяло сайта се появява но не е 24 часа през деня. трябва да разбера защо. Пробвайте от време на време. Може да ви огрее....докато разбера проблема.
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: