Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовири край варна
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
язовири край варна
ще съм много благодарен ако някой мойе да ми каже къде най-близо мога да отида на язожир край варна.по възможност да не е платен(частен).благодаря предварително
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=99486 ... =&size=4x3
Влез тука и ще видиш каде е николаевка само че това е селото а самия язовир е на може би 500метра от селото а добрите места на километър представлява едно такова продълговато !
Рибите които ги има са шаран , каракуди , бял амур , толстолоб , червеноперка дори има и сом а и там извадих некви малки рибки 7-8 см приличащи на таранка но не са таранки и ги нарекох травестити
!
Аз лично хванах само каракуди и шаран един на торен червей удрят и на пружина със един продукт наречен "MASZAT" много е добър !
Нищо друго не фанах и незнам на какво кълват другите риби !
Само чух че толстолоба се хващал на пружина с качамак !
Влез тука и ще видиш каде е николаевка само че това е селото а самия язовир е на може би 500метра от селото а добрите места на километър представлява едно такова продълговато !
Рибите които ги има са шаран , каракуди , бял амур , толстолоб , червеноперка дори има и сом а и там извадих некви малки рибки 7-8 см приличащи на таранка но не са таранки и ги нарекох травестити

Аз лично хванах само каракуди и шаран един на торен червей удрят и на пружина със един продукт наречен "MASZAT" много е добър !
Нищо друго не фанах и незнам на какво кълват другите риби !
Само чух че толстолоба се хващал на пружина с качамак !