Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Силиконова рибка за морски риболов
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Силиконова рибка за морски риболов
В един от руските филми за риболов,не помня кой от всичките беше след състезание по спининг риболов
показаха 10-ина едри лихнуса хванати на силиконова опашка,червена "питанка".та седя си и умувам,а умувайки си
вързах няколко на брой , щот не се стърпях силиконови рибки със сребрист цвят и си мисля че ако такова чудо мине бавно
почуквайки по дъното покрай някой калкан би трябвало да го изтрещи съчмата и да клъвне.след като на кастмастер
влачен по дъното клъвна,що да не удари и на такова чудо.
предимството е, че може да се опоска по голям район,и се сгрява човек докато хвърля като улав
мнения приемам всякакви,и не ме притесняват дали съвпадат с моето.
между другото си сипах и един коняк,така че наздраве.
показаха 10-ина едри лихнуса хванати на силиконова опашка,червена "питанка".та седя си и умувам,а умувайки си
вързах няколко на брой , щот не се стърпях силиконови рибки със сребрист цвят и си мисля че ако такова чудо мине бавно
почуквайки по дъното покрай някой калкан би трябвало да го изтрещи съчмата и да клъвне.след като на кастмастер
влачен по дъното клъвна,що да не удари и на такова чудо.
предимството е, че може да се опоска по голям район,и се сгрява човек докато хвърля като улав

мнения приемам всякакви,и не ме притесняват дали съвпадат с моето.
между другото си сипах и един коняк,така че наздраве.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: Силиконова рибка за морски риболов
В Италия хващат калкана на такъм с голяма затворена телена кошничка с тежест в нея около 100 или 200 грама напълнена с кълцана риба. На повод около метър дълъг се закача стръвта. Хранилката се влачи по дъното.
Предполагам, че ако на затворена фидер хранилка натъпкана с трицона закачим повод със силиконче, ще има удари. За съжаление единственото условие е да има калкан наблизо, а места на които има калкани близо до брега аз не знам.
пп Аз калкан на въдица не съм хванал досега,
и това е само теория. Наслука.

пп Аз калкан на въдица не съм хванал досега,

Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
абе да не е за калкан,за пясъчна кая може да става,ако силикончето е с подходящи размери,
но според мен ще има успех на море като начин за риболов. то и бомбардата беше измислена
за пъстървов риболов..... пък ква стана тя сега всеки знае.ще пробвам,ама ще гледам да
няма други около мен не ми се става за "мезе" на дърти години.пък ако хвана то ще се чуе.
но според мен ще има успех на море като начин за риболов. то и бомбардата беше измислена
за пъстървов риболов..... пък ква стана тя сега всеки знае.ще пробвам,ама ще гледам да
няма други около мен не ми се става за "мезе" на дърти години.пък ако хвана то ще се чуе.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
- rikitikitavi
- разбира нещата
Ако имаш нужда от компания за експерименти аз съм на линия, а после може и 

Е-книгата "Черноморски риболов"