Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Струма 15 и 16 ноем.
-
- сериозен играч
р.Струма 15 и 16 ноем.
Днеска ,одиме на реката с Миньоро и Мите пълно КАПО
,ебати и изкецаната работа. на това место каде се ги ловиме ,до обед немахме пипане ,около нас имаше 15тина човека само един фана един скобар ,от подхранката немаше никаква файда ,се едно бех фълил у варница ,лепих трохи от леб с мозаика ,не иска да барне ,тръгнаме около обед да обикаляме по реката ,почти насекаде викаха че не калве ,или беха фанали по една 2 риби ,та ми стана чудно Трънчанино как е фанал над 20 скобара(Трънчанин не че се съмнявам ,просто ми е чудно:lol: ) ,освен следобед да е почнало да кълве ,ние се преместихме на друго место ,рибите скачаха като у развъдник
но не кълвеха ,ни на белки ни на леб,немаше да пускам тема ,ама па може да съм полезен на некой който мисли утре да ходи ,а и некой колега каде е бил днеска да драсне два реда да видим само ние ли не сме били кадар да фанеме
те и малко снимки

те тука ловиме след обед ,дребосъци само ,а скобарите рипаха като бръливи,ама не кълвеха

минахме накрая и през баражо ,там немаше почти никой

те и малко снимки

те тука ловиме след обед ,дребосъци само ,а скобарите рипаха като бръливи,ама не кълвеха

минахме накрая и през баражо ,там немаше почти никой

Последно промяна от venci72 на Нед Ное 16, 2008 6:30 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: р.Струма 15 ноем.
Венци,и ние извъртяхме едно капо днес,говорих и с приятели които бяха по Марица,до обяд нямаха риби.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ебати и убавите снимки. Евала ! Гледам минали сте през всички дашни места - Железница, Художника, Баражите.... абе все убавини
Не се коси иначе бате. Днес е било тегаво навсякъде на реката. Говорих с няколко човека и всички се оплакаха. Почти всички са капо. Някой от тях са много в час със скобарския риболов, но..... Нещо се е побъркала риба, а и и е време вече да се групира. Може и за това да е, въпреки че не дават да е студено и да има сняг, ама все пак . На мястото където направих последните три репортажа с общо извадени към 70 скубите, все тупалки, днес само един човек е извадил десетина, така че си направи сметка.... Не сте вие некадар, просто денът е бил такъв.

Не се коси иначе бате. Днес е било тегаво навсякъде на реката. Говорих с няколко човека и всички се оплакаха. Почти всички са капо. Някой от тях са много в час със скобарския риболов, но..... Нещо се е побъркала риба, а и и е време вече да се групира. Може и за това да е, въпреки че не дават да е студено и да има сняг, ама все пак . На мястото където направих последните три репортажа с общо извадени към 70 скубите, все тупалки, днес само един човек е извадил десетина, така че си направи сметка.... Не сте вие некадар, просто денът е бил такъв.
Абе да не е имало някъде земетресение, че такива резултати навсякъде ?! Странно......butnik написа:Венци,и ние извъртяхме едно капо днес,говорих и с приятели които бяха по Марица,до обяд нямаха риби.
-
- научил се да хвърля
Може може днес не ми остана време да проверя р.Дунав как еMapuaH написа:Абе да не е имало някъде земетресение, че такива резултати навсякъде ?! Странно......butnik написа:Венци,и ние извъртяхме едно капо днес,говорих и с приятели които бяха по Марица,до обяд нямаха риби.

За мен винаги навсякъде има риба
-
- учете се от него
Венци , днес капотата са били навсякъде , аз извъртях първото в си капо на Душанци
Заковах само един рак "на плувка"

Така е било днеска и на Домлян и на Копринка
п.п. сори за спама

Заковах само един рак "на плувка"

Така е било днеска и на Домлян и на Копринка

п.п. сори за спама

Браво за снимките колега
А относно капото случва се и на най-добрите, а за тези като нас ежедневие 

-
- научил се да хвърля
и ние с бисо бая обиколихме за около 15-на рибета.много ама много тегаво ама нищо другия път.....
- Бисо
- сериозен играч
Венцо,кога си ходил на баража!?Аз си тръгнах от там към обед,през цялото време от петък вечер,до днес на обед,бяхме само аз и Ники.Май за малко сме се разминали!!!
А риболова,мани-мани,много зле.Баража,Железница,Симитли,дефилето,трагедия.Двамата имаме двайсетина читави риби
.Не знам,какво стана,но рибата се спече яко
.
Татко днеска е бил на Земен-две кълванета,две дребни кленчета.........
А риболова,мани-мани,много зле.Баража,Железница,Симитли,дефилето,трагедия.Двамата имаме двайсетина читави риби

Татко днеска е бил на Земен-две кълванета,две дребни кленчета.........

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Бисо
- сериозен играч
19 рибиkininikolai написа:и ние с бисо бая обиколихме за около 15-на рибета.много ама много тегаво ама нищо другия път.....

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Егати... ден с ден не си приличат..... Само аз вчера имам точно 20 скубита и то хубавиБисо написа:19 рибиkininikolai написа:и ние с бисо бая обиколихме за около 15-на рибета.много ама много тегаво ама нищо другия път.....

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Е те тва е най важното,че сте били на реката...Моята информация е същата (почти никакъв риболов на секаде по реката)venci72 написа:Днеска ,одиме на реката с Миньоро и Мите
Както каза Мариан..време е да се групира скобара,и може да е това причината да не кълве....
Поздрави на групата:

-
- сериозен играч
Бисо,епа точно преди да се стемни минахме от там ,там на баражо са че ги ебават кормораните ,за тая година баражо май отпада вече ,беше гадна работа днеска, не ми е баш ясно защо не калвше.по принцип съм голем нервак ,цел ден пцувах, ебати им настоявах с подхранки ,а нечеше да барне ,и накаде 3 часо сбрах сергията 
о ,Чичин ,вие одихте ли с Дако

о ,Чичин ,вие одихте ли с Дако
Последно промяна от venci72 на Съб Ное 15, 2008 8:31 pm, променено общо 1 път.
- makari
- научил се да хвърля
Може пък днес да е кълвало на каръците през годината.Ще очакваме в понеделник репортажа на Неделчо за разбиването на шарани.Да бях отишъл за риба та и аз да ви се хвалех с улова ама те нема. 

Който не е учил започва да учи другите.
Гледам и хубава захранка си им приготвил - класиката за скобар ! Не се коси бате. Другия път ще хванеш. Аз няма да ходя десетина дни, но след това пак ги почвам. До тогава мисля, че ще са се групирали и ще почне сериозния зимен риболов.venci72 написа:Бисо,епа точно преди да се стемни минахме от там ,там на баражо са че ги ебават кормораните ,за тая година баражо май отпада вече ,беше гадна работа днеска, не ми е баш ясно защо не калвше.по принцип съм голем нервак ,цел ден пцувах, ебати им настоявах с подхранки ,а нечеше да барне ,и накаде 3 часо сбрах сергията