Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капо на Тунджа
- cecodevil
- сериозен играч
Капо на Тунджа
Днес рано сутринта потеглихме към река Тунджа като крайната точка беше моста преди Княжево.В 7 часа вече бяхме на мястото което едвам намерихме от гъстата мъгла.
Захранихме за голите пръти ,хвърлихме и тапи за щука но нямаше никакви индикации за риба .Към девет спретнах един импровизиран фидер и хвърлих на бял червей.Единствената рибка която се излъга от реката беше тази сладурана
която вече си плува свободно.Към единадесет поехме обратно към Бургас с една спирка по река Средецка (такъв панаир не бях виждал до сега) едвам си намерихме едно място та си поначесахме крастата.Това е от мен явно днес не ни беше ден за тунджа.

Захранихме за голите пръти ,хвърлихме и тапи за щука но нямаше никакви индикации за риба .Към девет спретнах един импровизиран фидер и хвърлих на бял червей.Единствената рибка която се излъга от реката беше тази сладурана

която вече си плува свободно.Към единадесет поехме обратно към Бургас с една спирка по река Средецка (такъв панаир не бях виждал до сега) едвам си намерихме едно място та си поначесахме крастата.Това е от мен явно днес не ни беше ден за тунджа.

Re: Капо на Тунджа
нищу за тунджа поне на Средецка сте си начешали крастата 

-
- сериозен играч
Нищо Цецо,поне си се откъснал от градската лудница.
- Local
- учете се от него
В последните минути на мача след моста на Срем взех 10 морунажа на фидер и 1 кефалче, фидера пак отърва капото... Лових 40 см дълбочина с фидер, просто супер.
ПС: На Коневец едно голямо нищо...
ПС: На Коневец едно голямо нищо...

Клавиатура риба не лови!!!
- каридата
- учете се от него
Обединявайте се братя фидеристи

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Нека си дойдем на думатакаридата написа:Обединявайте се братя фидеристи![]()

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
поне си топнал плувката аз от две седмици несам ходил за риба направо сам се побаркал