Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ковачевската дупка
-
- научил се да хвърля
Ковачевската дупка
Вчера бяхме на коваческата дупка до Сливен,за щука.Гьола е много малък,но за сметка на това супер посещаван.Ловихме на рибка,малка каракуда,монтаж Патер-Ностер.Резултата е 5 щуки по 500 грама.Всички щуки са преместени на Мечкарево-патарника за да пораснат.Снимки няма ,защото маломерки не снимам!
Съвета е да не ходите там освен ако не ви се ловят щуки-бебета.Аз лично никога повече няма да ходя!
Лошото е ,че ми се провали последният излет за годината.Дано при вас е по-успешно!
Наслука!
Съвета е да не ходите там освен ако не ви се ловят щуки-бебета.Аз лично никога повече няма да ходя!
Лошото е ,че ми се провали последният излет за годината.Дано при вас е по-успешно!
Наслука!
-
- ще става разбирач
Re: Ковачевската дупка
колега а костур не излезе ли?
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
kocibel,защо ли си мисля че се засякохме вчера.
Ако става въпрос за същата дупка.Дето разправяхте ,че си купувате стръвта от Ямбол.
Похвално за щучките.Много хора прибират всичко без да се замислят.

Похвално за щучките.Много хора прибират всичко без да се замислят.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- научил се да хвърля
Мдаа,мисля че се видяхме.
-
- кандидат преподавател
Е да де ама защо не ги пуснахте там ами на друга дупка,мястото си е типично щукарско.А и там си излизат щуки доста над 500гр

2 причини най-малко:
-хранителната база в споменатата Николаевска дупка клони към 0 и ако си хващал щука там знаеш,че е кожа и кости,нещо,което не важи в такава степен за патките
-много по-трудно е за бракониерите да опоскат голямата отколкото някоя от 3те малки дупки.Така или иначе откакто се пуснаха тия снимки във форума бракониерите от цялата околия всяка вечер са там!
-хранителната база в споменатата Николаевска дупка клони към 0 и ако си хващал щука там знаеш,че е кожа и кости,нещо,което не важи в такава степен за патките
-много по-трудно е за бракониерите да опоскат голямата отколкото някоя от 3те малки дупки.Така или иначе откакто се пуснаха тия снимки във форума бракониерите от цялата околия всяка вечер са там!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
wewewe написа:2 причини най-малко:
Те затова се чудя и аз на някой хора дето пуснаха ония снимки и инфо,без хич да им доде на акъло,какво ще стане.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!