Помощ за сонар ,,967c 3D Combo''

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Stiliyn76
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Помощ за сонар ,,967c 3D Combo''

Мнение от Stiliyn76 »

Здравейте колеги.Досега несъм ползвал сонар затова бих искал да ви попитам за мнението ви за този.
http://store.humminbird.com/humminbird- ... 960-1.html
И за разликата между 2Д и 3Д (при работа)Предимства и недостатъци.Благодаря за отговорите предварително.
Успешни излети на всички.
CATCH AND RELEASE
kometa3
новобранец
новобранец

Re: Помощ за сонар ,,967c 3D Combo''

Мнение от kometa3 »

Колега,сонарът е добър за парите си.Сканира дъното с два излъчвателя на различни честоти и това му позволява да ти покаже топологията на дъното в 3Д-измерение,т.е. в дълбочина и се получава обемен ефект.Добиваш по-ясна представа са дъното и възможното групиране на рибата.Като си отвориш сайта,горе в ляво има малко кубче,цъкни в/у него и разгледай нещата... :lol:
Още едно и ....сефтето!!!
Stiliyn76
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Stiliyn76 »

Благодаря колега.Зададох въпроса за да разбера дали в действителност е така.Защото едно е да рекламираш за да го продадеш а съвсем друго е да ползваш 3D и да кажеш че си заслужава да е 3D.Благодаря отново за отговора.
CATCH AND RELEASE
Stiliyn76
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Stiliyn76 »

Здравейте колеги.Пристигна ми сонара и вече имам 5-6 проби.За сега съм много доволен но още го разучавам и настроивам.С всеки излед по нещо ново.И между другото съм много доволен че е с 3Д.Навсичко отгоре 3Д то мога да го въртя на 360 градуса.С 2 думи като си намеря деренцето си се движа по него без проблем.Успех на всички през годината.
CATCH AND RELEASE
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Stiliyn76 написа:Здравейте колеги.Пристигна ми сонара и вече имам 5-6 проби.За сега съм много доволен но още го разучавам и настроивам.С всеки излед по нещо ново.И между другото съм много доволен че е с 3Д.Навсичко отгоре 3Д то мога да го въртя на 360 градуса.С 2 думи като си намеря деренцето си се движа по него без проблем.Успех на всички през годината.
Колега, темата е стара ама да попитам, ти с Бг меню и метрична система ли си?
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”