Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Искър
Модератор: sapuna
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
Искър
zdraveite kolegi
dnes sled obed zaminavam za iskara interesuvame nqkoi da e xodil taq sabota i nedelq na iskara i ako moje da mi kaje kak e bilo kakvo e xvanal 6oto mi kazax 4e ot jegata izob6to ne kalvqlo samo rano sutrin i kasno ve4er no az za tova 6te otida s 2 no6tuvki a dano imam kasmet
NASLUKA!!!

dnes sled obed zaminavam za iskara interesuvame nqkoi da e xodil taq sabota i nedelq na iskara i ako moje da mi kaje kak e bilo kakvo e xvanal 6oto mi kazax 4e ot jegata izob6to ne kalvqlo samo rano sutrin i kasno ve4er no az za tova 6te otida s 2 no6tuvki a dano imam kasmet
NASLUKA!!!

- Fishing_Fan
- разбира нещата
аз някаде четох из форума на http://fishing-mania.com , че рибата вървяла на дъно.ако искаш виж там 

- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
Забравих да отбележа че всичко е на дъно и торен.паци написа:Братле ще ти дам информация както се казва от последния час.Приятелите ми са там от неделя и рибата дава като побъркана днес единият се прибира да остави около 25кг. платика и се връща пак.Много е топло и не могат да съхранят дълго рибата.Така че грабвай такъмите и право там.НАСЛУКА![]()
![]()
И какво правите с 25кг платикапаци написа:Братле ще ти дам информация както се казва от последния час.Приятелите ми са там от неделя и рибата дава като побъркана днес единият се прибира да остави около 25кг. платика и се връща пак.Много е топло и не могат да съхранят дълго рибата.Така че грабвай такъмите и право там.НАСЛУКА![]()
![]()

Като я изчистиш и я разделиш на 4 човека какво се получава?И нали за това са измислени фризерите.Anonymous написа:И какво правите с 25кг платикапаци написа:Братле ще ти дам информация както се казва от последния час.Приятелите ми са там от неделя и рибата дава като побъркана днес единият се прибира да остави около 25кг. платика и се връща пак.Много е топло и не могат да съхранят дълго рибата.Така че грабвай такъмите и право там.НАСЛУКА![]()
![]()