Искър

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Искър

Мнение от altavoto_me4e »

zdraveite kolegi
dnes sled obed zaminavam za iskara interesuvame nqkoi da e xodil taq sabota i nedelq na iskara i ako moje da mi kaje kak e bilo kakvo e xvanal 6oto mi kazax 4e ot jegata izob6to ne kalvqlo samo rano sutrin i kasno ve4er no az za tova 6te otida s 2 no6tuvki a dano imam kasmet

NASLUKA!!! :) :) :)
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

аз някаде четох из форума на http://fishing-mania.com , че рибата вървяла на дъно.ако искаш виж там :)
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

mersi fishing_man
i na men mi kazaxa 4e kalvqlo pove4e na dano na stereopor i toren 4ervei i dano imam kasmet
I-boy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от I-boy »

Ot sabota vecherta do nedelia na Shipo4enskia zaliv izlizaha dobri platiki - hvanah 10tina kg. Osnovno izlizaha na toren na pluvka m/u 800g i kilo sled dobra zahranka. Pikovete na kulvane biaha kum 8, 11 i 13h. Dulbochina 6-7m.
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Братле ще ти дам информация както се казва от последния час.Приятелите ми са там от неделя и рибата дава като побъркана днес единият се прибира да остави около 25кг. платика и се връща пак.Много е топло и не могат да съхранят дълго рибата.Така че грабвай такъмите и право там.НАСЛУКА :lol: :lol: :lol:
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

паци написа:Братле ще ти дам информация както се казва от последния час.Приятелите ми са там от неделя и рибата дава като побъркана днес единият се прибира да остави около 25кг. платика и се връща пак.Много е топло и не могат да съхранят дълго рибата.Така че грабвай такъмите и право там.НАСЛУКА :lol: :lol: :lol:
Забравих да отбележа че всичко е на дъно и торен.
Аватар
Luba
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Искъра

Мнение от Luba »

След като ще нощуваш на Искъра, моят съвет е да хвърлиш на дъно към 19-20 часа, на около 150-200 м от брега на уклейче. Бялата риба много го цени, а сома също не го подминава. :idea:
Наслука :!: :!: :!:
Гост

Мнение от Гост »

паци написа:Братле ще ти дам информация както се казва от последния час.Приятелите ми са там от неделя и рибата дава като побъркана днес единият се прибира да остави около 25кг. платика и се връща пак.Много е топло и не могат да съхранят дълго рибата.Така че грабвай такъмите и право там.НАСЛУКА :lol: :lol: :lol:
И какво правите с 25кг платика :?:
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Anonymous написа:
И какво правите с 25кг платика :?:
Като я изчистиш и я разделиш на 4 човека какво се получава?И нали за това са измислени фризерите.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”