търся да закупя мух

Модератори: Павел Иванов, sestrata

puma
новобранец
новобранец

търся да закупя мух

Мнение от puma »

здравеите колеги незнам дали съм оцелил темата но търся инструменти и материали за мухи мухарка 5и6 клас или 6и7 клас на вазможно повече секци и сичко останало което предлагате и тнт чакам благодаря колеги . :shock:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: търся да закупя мух

Мнение от Павел Иванов »

Темата не знам ама форума си го уцелил за малко :wink: Ако търсеше само въдица щеше да си я търсиш във въдица и макара подфорума ама благодарение на инструмента и материалите за мухи остава тука :D Сега ако кажеш до какъв ценови диапазон търсиш съответните неща то предполагам че ще получиш по лесно оферти :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
puma
новобранец
новобранец

Мнение от puma »

добре да започнем така търся инструменти менгеме ножичка совалка или совалки и др останали неща в компелк ако има и матеряли мога да извадя до 100 / 130 лв мах за нещо интригуващо . :axe:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

А за мухарка,колко пари си отделил?Само,че моето предложение ще е (евентуално според сумата) за 7/8 клас.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
puma
новобранец
новобранец

Мнение от puma »

malkia_joro написа:А за мухарка,колко пари си отделил?Само,че моето предложение ще е (евентуално според сумата) за 7/8 клас.
колега маи класа ми е голям търся нещо от сорта на 5и6 клас или 6и7 клас наи мноо още съм савсем в началото мисля че този калс ми е висок. но се пак сподели за какво говорим може да помисля може да споделиш на лс ако така ти е по одобно . приемам пратките чрез еконт ако изпадне нещо инструменти турся спешно до 26 този месец ако не ще ходя от магазина да си зема каквото ми тряя благодаря за офертите чакам .
lambri
новобранец
новобранец

Мнение от lambri »

Здравей колега,
ето и моето предложение къде да търсиш:
1. http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ing*111708

2. http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... FLYFISHING

Ако нямаш познати които да ти ги пратят или донесат, има условия за доставка. Разгледай ги ако искаш - аз си купувам нещата само от там защото не мога да уцеля нормален размер мухи в БГ. Където и да съм гледал - номерата на куките са 12 и нагоре (може и аз да не съм случвал на мухи...). ами това е . наслука
puma
новобранец
новобранец

Мнение от puma »

мерси колеги поръчах си за момента са чакам да видя какво ще доде ще се похваля скоро :D
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Странна работа - в България се продават отлични мухи за кефал в размери от 8 нагоре, което си е даже е на границата на прекаленост за кефал, та се чудя кому е притрябвало да си взема от дърветата точно в тези два шопа! Още повече, че "Кабелас"-а е един от най-скъпарските и бавни за доставка он-лайн магазини.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
puma
новобранец
новобранец

Мнение от puma »

както и да е наи накрая се растъсих малко из нагазините и попаднах на 1 доста доста зареден магазин няма да казвам кои имаше доста неща но и 1 проблем хората дето не разбираме станахме 2 аз и продавача зех си от сичко по малко вече ги правя мухите и съм доволен но имах 1 голям проблем харесах си пръчка но незнам какъв шнур да си зема като зема шнура на макарата навива ли се нещо под него или направо се навива шнура и какво има след шнупра само 1 повот или типет ли му викат ???кажете подробно и реално как седи линята ++++++++++++++++++---------- :bear: шнур повод и муха ли ? имаше некви осукани конци с различни диаметари какво ми тряя като за начало ???
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Скъпи приятелю, дали четеш темите, в които някои си е направил труда да отговори детайлно и схематично на въпросите ти, както и на тези, които още не си се сетил да зададеш? Аз ще ти кажа - очевидно не! Като ги прочетеш, питай пак, вече по същество, за това, което не си успял да разбереш, а не така "по принцип". За пореден път питаш едно и също, колегите ти отговарят, дават ти връзки към линкове, но без файда, защото не желаеш да четеш. И не само в този форум. Но след като не желаеш да четеш (и да си помогнеш сам), те моля да ми обясниш защо трябва ние да ти помагаме :?:

Преди години нямаше кой да ни пише, чертае, обяснява, нямаше и сайтове като сегашните, нямаше филми и книги, НО имаше желание, не по-точно мерак и старание, докато сега има хора, които не знаят какво искат, или защо го искат, а накрая всичко опира да резултата и рибочистачката, сякаш, че те могат да осмислят нещо...

п.с. Да не коментираме пък "писмовността" ти...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

колега puma, ако малко беше попрочел нямаше да си купуваш въдици за шарани за да ловиш 20 ки кленчета.
От постовете ти разбирам че нямаш грам идея за какво става въпрос.
Вземи прочети малко всичко е написано по няколко пъти на книжовен Български език.

И сега като не ни кажеш кой е магазина, ние няма да ти кажем как да си вържеш типета за лидера :finga: :finga: :finga:
lambri
новобранец
новобранец

Мнение от lambri »

Колега МУНЧО,
притрябвало ми е на мен да си вземам от такива страници. Не казвам че са евтини но са свестни като продукти. Всеки си решава от къде да пазарува - аз съм дал предложение и не съм задължил никой да се съобразява с това. Що се отнася до продуктите които се продават в БГ (или поне в Пловдив) - нямам нищо против щом има някой на който да му харесват - ами нека да ги купува. Само че аз съм се нагледал на некадърно направени мухи. Да не мислиш че ми е много приятно да отида в 5.30 на реката и на второто хвърляне "нашенската" муха да се разпадне. Не ме разбирай погрешно - не умирам да си давам парите за чужди неща, но като трябва да даваш пари за глупости - ето това е проблем който аз искам да избегна и това е начина който съм намерил. Що се отнася до цените - нещата са малко спорни защото някой там е направил схема за намаления която работи и то добре. Само хората дето не им пука купуват "на ред". За всички останали остава момента на намаленията - които и в двете страници са повече от достатъчни така че да получиш не добра а МНОГО ДОБРА цена сравнено с БГ. Така че качеството си е вързано с цената-но цената не винаги е фактор. По същата причина с качеството, спрях да купувам и гуми за колата от БГ. Защотото докато в единия случай става дума за удоволствие то в другия случай става дума за живота ми и което може да е по-лошо не само моя. Както и да е - всеки си шета на акъла - това е моя и никой не задължавам да се съобразява с мен.
puma
новобранец
новобранец

Мнение от puma »

fly_fisher мноо грубо деам.... ( :finga: :finga: :finga: ) това сме ние та . просто питам чел съм интересувам се по подробно и така
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Вай , вай , не стига че в тоя подфорум редко се списува па като почне да се списува веднага искрички проблесват :evil:
Ся ще го кажа като мордератор - ако продължавате тъй да се не чудите що темата седи заключена и в траша увпоследствие !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Tя, че е за там, няма две мнения...

Заключено

Обратно към “Мухарски риболов”