Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос- Баластриерата на Звъничево
Модератор: dantho.mihov
Въпрос- Баластриерата на Звъничево
колеги, разбрах ,че баластриерата на Звъничево станала платена, и имало много щуки?
Вярно ли е?
Вярно ли е?
Re: Въпрос- Баластриерата на Звъничево
а как стоят нещата??
няма такова нещо,гиола си е свободен(но се изисква специален билет които се изкарва от ловно дружество сокол)

a kълве ли??
-
- сериозен играч
Добре е да се попрегледа преди да се пусне нова тема!!!!!http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=18679
-
- разбира нещата
Колега това като платено бе...най често търсеният противник на баластриерата е амура,доста трофейни екземпляри от този вид обитават водоема,но за жалост рядко се ловят на стръв!Водоема държи каракуда,лин,шаран,щука,толстолоб доста сом,кефал,амур и червеноперка!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- сериозен играч
В момента там риболова е доста куц,излизат инцидентни щуки,но това се случва рядко!natrii написа:Колега това като платено бе...най често търсеният противник на баластриерата е амура,доста трофейни екземпляри от този вид обитават водоема,но за жалост рядко се ловят на стръв!Водоема държи каракуда,лин,шаран,щука,толстолоб доста сом,кефал,амур и червеноперка!Много разнообразна риба има значи...ама си иска, като гледам, особен билет
Засега няма да ходя натам, въпреки че ми се иска
Миналата седмица бях на Звъничево с един приятел...времето беше много мъгляво , но въпреки чудесните условия за кълване на щука , сутринта нямах нито един удар. Точно в 12:00 тапата на въдицата ми изчезна в небитието , станах и засякох - страшна съпротива от страна на рибата , отпуснах аванса и я доведох до самия бряг , който обаче беше много гъсто обрасъл. Моят човек се забави с кепа , а гадта се обърна напреки и ...отхапа ми повода.По моя преценка , а и успях да я видя на около два метра от мен - беше около метър , значи поне 6-7 кг. Оттам нататък нямаше никакво пипане до 17:00 и си тръгнахме.Тази събота отивам пак там , пък ако ще и камъни да падат от небето. За стръв са най-добри каракудите около 10 см. Пробвах и на блесна , но нищо - губене на време.Живата стръв е предпочитана там , явно щуката е по-мързелива , но интересното е , че напук на всички ръководства за улов на щука , там тя кълве на около 10-15 м от брега!?Това е , ако съм помогнал с информацията за този водоем , ще се радвам ! Успех на всички , които са решили да опитат и не забравяйте , че трябва и късмет! Наслука!!!
Пиши на кирилица!!!МОДЕРИРАНО!barutchiata