Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Толостолоб на Гарваново?
Модератор: Paublo_Eskobar
Толостолоб на Гарваново?
Здравеите колеги
,знаеики че язовира държи много и големи от тези риби, реших и аз да си пробвам късмета.
Знам че на други водоеми кълве на пружина, но при обстоятелствата там дали ще взима на нещо или си хапва само планктон?
Някои ловил ли е?Споделете техника за риболова му там, гледам на повечето места където се движи дълбочината е...
Давайте мнения!
Поздрави!

Някои ловил ли е?Споделете техника за риболова му там, гледам на повечето места където се движи дълбочината е...

Давайте мнения!
Поздрави!

Re: Толостолоб на Гарваново?
колега аз го ловя с щукарска тапа с вързана прожинка одолу и само захранка
ivan2404 написа:колега аз го ловя с щукарска тапа с вързана прожинка одолу и само захранка

На мен ми се струва че дълбочината там е твърде голяма за тапа(поне на местата на които съм го виждал-до стената)...в такъв случай къде отива захранката?
Колко ти е най-големия там?
колега аз там не сам ходил,ама пробваи на пружина.ако искаш и на дъно с силиконче и на варена царевица.там има ли риба.защото не съм чул нищо 

- Бисо
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=1&t=15668
Най- големия ми ,хванат там е 18.200кг.
Най- големия ми ,хванат там е 18.200кг.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Сега,ако заключа темата,защото по нито един критерий не си е на мястото,ще има веднага недоволни нали?!?!?!?
С какво риболова на толстолоб на един язовир се различава от този на друг?Няма ли достатъчно теми за такъми и монтажи?Тема завършваща с въпросителен и име на определен водоем за кой раздел е?Дублирате постоянно!!!
Местя!

С какво риболова на толстолоб на един язовир се различава от този на друг?Няма ли достатъчно теми за такъми и монтажи?Тема завършваща с въпросителен и име на определен водоем за кой раздел е?Дублирате постоянно!!!
Местя!
Темите се заключват по-преценка на модераторите, а щом те са преценили трябва да е така!Аз няма да се убидя на никого-сам съм си виновен!sapuna написа:Сега,ако заключа темата,защото по нито един критерий не си е на мястото,ще има веднага недоволни нали?!?!?!?![]()

Благодаря на колегите за инфото.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Незнам за толостолоба дали кълве. кажете на перо на стената дали дава нещо.
някои ходил ли е.

някои ходил ли е.