Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 08/09
СЕЗОН 08/09

Да ни е честит първият сняг, радетели на най-екстремния риболов! Точете ледобурите! Зима е!
-
- сериозен играч
Re: СЕЗОН 08/09
Точим зъби за Широка поляна,но все още е ранко!Ако задържи времето,до 15-тина дни сме на леда!!!!!! 

- Local
- учете се от него
Отдавна не съм бил на таквоз чудо, ама тая зима смятам пак да си припомня как беше, я на Батак, я на Доспат. 

Клавиатура риба не лови!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Еееее, айдееее на ледо.
Тате, Дедо вадете ледобурите лед има!!!!

Тате, Дедо вадете ледобурите лед има!!!!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Снимките са от тая неделя. !!!!
има още към 150бр
има още към 150бр
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.

Чирус, просълзих се бе брат, сълзи от щастие пролях, гледайки снимките ти! Жив да си!
Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Чирус, просълзих се бе брат, сълзи от щастие пролях, гледайки снимките ти! Жив да си!

И аз имам едни снимки от събота и неделя та ако са стопи леда да има къде да давиш мъката

Сори за спама

Пичове, не замръзна ли некоя локва? Сговняса се времето, ама аз все пак да питам!

Бааахти изкецаното време!!! Вчера в Търново - 28 градуса, в момента в София е 18. Ужас!
-
- учете се от него
Що бе ний на плаж одиме

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пичове, глейте сега.
Требва ми един доброволец да ми купи химически ботуши.
На Срещата черпя бира.
ПП. Ако няма доброволци ще посочвам
ПП.2 Може и само да кажете, от къде да ги взема

Требва ми един доброволец да ми купи химически ботуши.
На Срещата черпя бира.
ПП. Ако няма доброволци ще посочвам

ПП.2 Може и само да кажете, от къде да ги взема

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поччччвааааем ги
-
- научил се да хвърля
На Батак до вчера нямаше грам лед, бях там от 31 в местноста Дъното, но пообиколих и никъде не беше почнал да замръзва.

Ice Ice Baby!
Вчера най-сетне направих сефтето на подледния риболов за сезона. Обикновено това се случва още през месец декември, но какво стана тази година и аз не знам, то не бяха екскурзии, не бяха коледи и нови години, имени дни и прочие маси, та чак сега сколасах. Като дестинация бях избрал яз. Огняново, въпреки че отзивите за там не бяха много добри. Понеже бях сам не ми се пътуваше някъде по-надалече, а Враждебна и Панчарево се разминават с представите ми за приятен излет и сутринта в сравнително късен час поради ниските температури се озовах там.
Подходящ лед има само в залива откъм с. Голема Раковица в участъка от устието на рекичката до острова.
Ето го и "работното ми място".
Бях перфектно подготвен с такъми, стръв и уиски естествено, но рибите ги нямаше. В началото опитах на блесна, но нищо и си викам - "я си карай както си я знаеш най-добре", та след някой салтанати ги посъбрах. Лових на малка мормишка със стръв пинки и хирономуси. Рибата не беше никак капризна и стръвно атакуваше стръвта, но за съжарение доста редка. От 11.30 до 16 часа хванах само двайсетина костурчета, което не беше малко на общия фон. Хубавото е, че редките удари правят всяко едно кълване ценно и носят много повече емоции. Абе доволно!
Браво за Смелостта,да се качиш токова нещо(ледо)
...И за рибките де