Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Телемач
Модератор: sapuna
- каридата
- учете се от него
Телемач
Колеги интересува ме имате ли наблюдения върху телемачове с дълга последна секция и седем или осем по къси след нея(око 50тина санта примерно).Подвижните водачи на въдицата са само два на първа секция.Дефакто след секцията с макародържача започва някаква къса зглобка.Също така меинтересува кой видове телемач са по добри според вас,тези с късата или с дългата зглобка.Напоследък попадам на доста такива модели и ми е интересно какво мислите по този въпрос?
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Телемач
Моя е с 8 на GLOBE много съм доволен самоче акцията му нещо.... малко е куца но за 62 лева е супер...
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
търси си пръчка с по-дълги снадки!!
примерно 4.20,4-50м.да се състои от четири снадки с подвижни водачи.. мое мнение.
примерно 4.20,4-50м.да се състои от четири снадки с подвижни водачи.. мое мнение.
AC/DC
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
моя е точно такъв като посочение и пак е 4,5
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Нещо не можах да ги харесам телемачовете като цяло..Предимството им според мен е само в транспортната дължина. Постоянно правят проблеми заради песъчинки при морския риболов.Отделно стои въпроса с подвижните водачи.Ако не са стегнати се завъртат и развалят линията,а ако се затегнат пък ,после нямат събиране. Естествено ,това си е мое мнение, и ще ми е интересно да чуя и други колеги по въпроса.
Поздрави!
Поздрави!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не ме кефят нещо късите сглобки.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- каридата
- учете се от него
Aбе и мене не ме кефят но ми е интересно и другите какво мислят.Не ме кефят нещо късите сглобки.
А за това дали коленните са по добри от телемач си е друга бира.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- вече хвърля и на тежко
Би ли споделил каква пръчка използваш. Съжалявам ако вече си го споменавал. Благодаря !чуруликпенчо написа:Нещо не можах да ги харесам телемачовете като цяло..
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Използвам от около 4-5 години мач "Robinson" ,на 3 части,3,90м. ,акция 6-20гр. Много съм доволен от него и не го сменям,макар че имам още една "Negra" и един "Mitchel" с подобни параметри. Мичела дори не е разопакован откакто съм го купил. Оценката ми за Робинсона дойде след като вдигнах от една скала платерина 1,300кг. Почти му бях събрал дръжката с върха. Нека не звучи като реклама,но това е самата истина.Колегите около мен направо се ококориха ,защото повечето очакваха счупване. До този момент съм му сменил само 3-4 водача ,и то защото не полагам никакви грижи,т.е. след приключване на сезона го прибирам без да го мия.чуруликпенчо написа:Нещо не можах да ги харесам телемачовете като цяло..
Би ли споделил каква пръчка използваш. Съжалявам ако вече си го споменавал. Благодаря !
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Карида,лично ако бих си купувал мач бих си избрал на три части,но ако ти трябва за универсален риболов ,теле мача който си харесал ще ти върши работа и при риболова на заргани
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Не са лоши телемачовете- ако работиш с тях по внимателно и не ги хвърляш в пясъкачуруликпенчо написа:Нещо не можах да ги харесам телемачовете като цяло..Предимството им според мен е само в транспортната дължина. Постоянно правят проблеми заради песъчинки при морския риболов.Отделно стои въпроса с подвижните водачи.Ако не са стегнати се завъртат и развалят линията,а ако се затегнат пък ,после нямат събиране. Естествено ,това си е мое мнение, и ще ми е интересно да чуя и други колеги по въпроса.
Поздрави!

Thunder 40-80 нали? Перфектен е - втора година го мятам по морето с бомбарда - направо е връхта!eminem94 написа:Моя е с 8 на GLOBE много съм доволен самоче акцията му нещо.... малко е куца но за 62 лева е супер...