Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

има ли риба на чепенци
Модератор: sapuna
има ли риба на чепенци
колеги някои да сподели дали е ходил на чепенци и заслужава ли да се отиде
Re: има ли риба на чепенци
Браво колега,много добре се научи на четмо и писмо на Български.За кратщо време.
Относно рибата,риба няма.Не си заслужава да си даваш парите.По добре ходи,на Богров платения.При добра слука,можеш да хванеш някоя и друга Пъстърва.На слука.

добре че разбрахте че сьм чужденец и ними обрьщате внимание се пак женами е бьлгарка
- MITKO70
- кандидат преподавател
Защо не ме питаш мен,като съм ти под носа,има риба ,но мешана с водаr699 написа:колеги някои да сподели дали е ходил на чепенци и заслужава ли да се отиде

А, както казва Сампо ,"на платено не одим"

Всичко може,но не всеки го можe.

здрасти мите утре мислих да ходия не знаех че си на компа
- aleksander21
- новобранец
Колеа щуката от вестник рибар броят излезнал на 24 е хваната още лятото,познавам лично човека,беше някъде август месец,просто сега пуснаха статията.MITKO70 написа:Защо не ме питаш мен,като съм ти под носа,има риба ,но мешана с водаr699 написа:колеги някои да сподели дали е ходил на чепенци и заслужава ли да се отидеЗнаеш какво направихме последните 2 пъти,ще я пробвам още веднъж скоро.По информоция на в. Рибар от вчера,е хваната 5кг.щука миналата седмица.
А, както казва Сампо ,"на платено не одим"
- MITKO70
- кандидат преподавател
Може, и на мен ми се видя много зелено за сезона
Ама те си пишат,слагат снимки да палят чивийте на софиянци.Нали ги провах 3 пъти последния месец-месец и половина щуките,ясна е работата. 

Всичко може,но не всеки го можe.