Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

да си купя ли мач - струва ли си?
Модератор: Paublo_Eskobar
да си купя ли мач - струва ли си?
здравейте колеги!Значи и аз изпитвам нужда от подкрепа и помощ при покупката на мач прът!В момента ловя с телескоп SONA 3,70 - чешки сигурно го знаете ползвам си го със здраве вече 20-тина години, та моя въпрос е следния заслужавали си да си купя мач прът и какъв да бъде за пари знам ли до 200 лв бих дал!чудя се щото не съм ловил нищо друго освен с телескопа , а гледам колегите носят се мач пръти и само се фалят с тях , иначе от страни изглеждат елегантни и мноо финни пък знам ли......!Забравих да спомена че аз ловя само мрена по Струма !искам да попитам и кви че са разликите примерно при кълване,засичане ,вадене и т.н.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравей колега, щом основно ловиш на дъно ти трябва фидер, до 100-120 лева можеш да се побереш в нещо прилично.А иначе и аз съм с болонеза- взех си LINEEFE /май не го изписах правилно/ 6 м. директен 100 лв , за 25 лв му сложихме водачи за боло и ги заляхме и готово.Получи се нещо доста добро.
На слука!!!
На слука!!!
- inspektora
- новобранец
- Обратна връзка:
Ееей колега браво за избора и честито. Аз ползвам същия мач и съм страшно доволен.Рових се из форума и чета колегите спорят за макари, пръчки и тн. коя е по добра, по здрава, абе въобще...по-по-най, а за мен истината е една риболовните такъми са като ловното оръжие няма такова нещо като най-добро.Пръчката и макарата трябва да ти паснат на ръката, на ръста, на типа риболов и не маловажно на джоба.Успех и пак ЧЕСТИТО.Много риба да хванеш и да не забравяш след като се снимаш да я ВЪРНЕШ на майката природа.