да си купя ли мач - струва ли си?

Модератор: Paublo_Eskobar

mrenaro
новобранец
новобранец

да си купя ли мач - струва ли си?

Мнение от mrenaro »

здравейте колеги!Значи и аз изпитвам нужда от подкрепа и помощ при покупката на мач прът!В момента ловя с телескоп SONA 3,70 - чешки сигурно го знаете ползвам си го със здраве вече 20-тина години, та моя въпрос е следния заслужавали си да си купя мач прът и какъв да бъде за пари знам ли до 200 лв бих дал!чудя се щото не съм ловил нищо друго освен с телескопа , а гледам колегите носят се мач пръти и само се фалят с тях , иначе от страни изглеждат елегантни и мноо финни пък знам ли......!Забравих да спомена че аз ловя само мрена по Струма !искам да попитам и кви че са разликите примерно при кълване,засичане ,вадене и т.н.
mrenaro
новобранец
новобранец

Мнение от mrenaro »

забравих да спомена че ловя само на тежко и в повечето случаи махам макарата да не ми тежи!!!
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

ПО-добре си вземи 1 болонезе - това е като телескоп, но по-дългичко - идеално е за Струма и за реки - скобари мрени, кленове ... никви грижи
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

не разбирам много от мачове но за дъно фидера не е ли по добър вариант
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
V93
новобранец
новобранец

Мнение от V93 »

mrenaro написа:забравих да спомена че ловя само на тежко и в повечето случаи махам макарата да не ми тежи!!!
Ами значи мач не ти трябва.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

По добре едно "whip"-че.(къса щекичка,обикновено 6 метра с удължители до 7,че и до 8 метра).Това ще ти свърши най добра работа,за начина по който ти ловиш.
marto_1
новобранец
новобранец

Мнение от marto_1 »

Здравей колега, щом основно ловиш на дъно ти трябва фидер, до 100-120 лева можеш да се побереш в нещо прилично.А иначе и аз съм с болонеза- взех си LINEEFE /май не го изписах правилно/ 6 м. директен 100 лв , за 25 лв му сложихме водачи за боло и ги заляхме и готово.Получи се нещо доста добро.
На слука!!!
mrenaro
новобранец
новобранец

Мнение от mrenaro »

тази тема съм я пуснал отдавна,но не съм я проверявал скоро и хоп гледам днес има още мнения!първо искам да благодаря на всички за отговорите и второ да се похваля ,че вече съм собственик на SHAKESPEARE EXCELSIOR XL MATCH 4.20 + SOLARA RD 035 - невероятни са!!!!!!
ТРЕПЕРЕТЕ МРЕНИ.........ИДВАМ
Аватар
inspektora
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от inspektora »

Е честито тогава и да почерпиш близките, че да не ти е уроки. И много рибоци да изтеглиш от водата с бижуто си! Пробва ли го вече, или не си ходил в студа?
който търси намира!
Аватар
fero
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fero »

Ееей колега браво за избора и честито. Аз ползвам същия мач и съм страшно доволен.Рових се из форума и чета колегите спорят за макари, пръчки и тн. коя е по добра, по здрава, абе въобще...по-по-най, а за мен истината е една риболовните такъми са като ловното оръжие няма такова нещо като най-добро.Пръчката и макарата трябва да ти паснат на ръката, на ръста, на типа риболов и не маловажно на джоба.Успех и пак ЧЕСТИТО.Много риба да хванеш и да не забравяш след като се снимаш да я ВЪРНЕШ на майката природа.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”