Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Излет на ШАНОВО
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Излет на ШАНОВО
Така всеки мераклия да напише коя дата му е удобна
аз след 7.9 съм свободен.Очаквам и другите мераклии.
И въпрос към Fisherman66
Колегата Lokal останал без превоз.Евентуално Да се мине през Асеновград и да се вземе колегата .
Чакам идеи и дано не остане само приказка.
аз след 7.9 съм свободен.Очаквам и другите мераклии.
И въпрос към Fisherman66

Чакам идеи и дано не остане само приказка.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Local
- учете се от него
Аз подкрепям идеята , обаче бащата почва работа от 5ти и оставам без кола , та ако може да разчитам на някой ще е добре ,ако не здраве да има и наслука !
Иначе съм готов да тръгна по всяко време . Ще почерпя за превоза , ще разделим парите , а и знам че Fisherman66 си пада май по ретро музичката - Modern Talking мисля , ще приготвим и музичка за из пътя пък и биричка и мезенце ... и...и...и..и... Гледам другите форуми си правят сбирки ала бала , време е и ние да се сберем сите рибари
. Та може и да направим едно състезанийце , само за спорта разбира се . Много са удобни 10 и 11 септември за тази среща . Един от тези два дни е доста подходящ. 

Клавиатура риба не лови!!!
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Братоци, аз до 20 септемврий не мога! ...
от 14 до 17 имам изложение в СФ, за което подготовката тече отсега (нема такова нещо като събота, неделя или др. почивни дни!!!) ... на 19 ще ми слагат нова дограма на хапратаментът и па не става.... така че аз съм на линия чак за след 20-ти.
... сори!
Иначе нема никва грижа да метна Локалски у таратайката на идване (стига да нема един тон такъми де....
) ... ще ми бъде даже много кеф! ...
а ... де може да се спи по Шановото? (щото не вервам да ни стигне един ден за йекшън!?
) .... или ше има около-лагерно-огнено преживяване?
(което ич не звучи зле, стига да си земеме антикомарини)

от 14 до 17 имам изложение в СФ, за което подготовката тече отсега (нема такова нещо като събота, неделя или др. почивни дни!!!) ... на 19 ще ми слагат нова дограма на хапратаментът и па не става.... така че аз съм на линия чак за след 20-ти.

Иначе нема никва грижа да метна Локалски у таратайката на идване (стига да нема един тон такъми де....

а ... де може да се спи по Шановото? (щото не вервам да ни стигне един ден за йекшън!?

-
- сериозен играч
Хмм..то значи ако се сабираме повечко ще е след 20..
А до тогава освен със Скорпи да направим една тренировка
Аз утре изчезвам в Трявна до7.Та после съм свободен.По принцип предпочитам деня да е делничен но може и събота или неделя(дано не ме ангажират с нещо тогава)
То се е видяло че Скорпи ще предава уроци по мач риболов ами да каже кога
аз дано имам снимков материал от Трявна

А до тогава освен със Скорпи да направим една тренировка

Аз утре изчезвам в Трявна до7.Та после съм свободен.По принцип предпочитам деня да е делничен но може и събота или неделя(дано не ме ангажират с нещо тогава)
То се е видяло че Скорпи ще предава уроци по мач риболов ами да каже кога

аз дано имам снимков материал от Трявна

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Local
- учете се от него
Колеги аз предлагам 24 и 25 септември , за да може всички да сме свбодни пък и тогава всички се опаричват , включително и аз . Според мен това ще е най-удобната дата , и защо пък да не спим на язовира ???
Пет пъти ще е по весело от да ходим по хотели .
Палатки ли няма ? Пълно е даже . Аз имам 4.
Според мен тези дати са най-удачни и ще падне голяма веселба .
А колкото до превоза с Fihserman - ще ти уредя по-ефтинка нафтичка щем си дизъл.
Вкъщи също имаме дизел опел кадет 1.6 д - икономайзер голям .
Айде давайте и вие сега вашите предложения.

Според мен тези дати са най-удачни и ще падне голяма веселба .
А колкото до превоза с Fihserman - ще ти уредя по-ефтинка нафтичка щем си дизъл.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
За мяатото.Ами освен горе да е палатковия лагер.
Има и хубави места но са на първата пресевна или след моста надолу от кум Дъбово.
Но ми се щеше да идем на тази в която е багера.Защо ли съм се влюбил тази година в нея
Има и хубави места но са на първата пресевна или след моста надолу от кум Дъбово.
Но ми се щеше да идем на тази в която е багера.Защо ли съм се влюбил тази година в нея

- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: