Около Перник

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Около Перник

Мнение от rumenpk »

Колеги ако някой е ходил около Перник или ще ходи в близките дни ще се радвам да ми каже как е риболова,надявам се да почивам идната седмица и с братовчед ми да направим някой и друг излет/така бленувани от мен от доста време/.
Визирам следните водоеми-яз.Студена,езеро с.Рударци,езеро с.Мърчаево,каналите при с.Беланица,р.Арката,или друг водоем.
Може и на лични по разбираеми причини,благодаря предварително и наслука на всички.
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Около Перник

Мнение от rumenpk »

247 преглеждания и никой нищо не написа и вие не ходите за риба :D :wink:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

А ти ходи ли някъде,сподели :?:
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Не съм надявам се да почивам от вторник другата седмица и се надявах да събера инфо за водоемите в района,но явно ще давам "насляпо"пък после ще споделя.
п.п.-надявам се да има какво да споделя.
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Дано да ти помогна: на Студена съм хващала костур само при подледен риболов, от брега през по-топлия период - нищо!На Арката в дясно от пътя колкото пъти съм отишла, толкова пъти съм хващала ( но си и признавам че отдавна - има няма две години не съм ходила) - предимно червеноперка на бял, а знам че има и щука, но не съм имала честта да извадя , не съм и мятала за нея де, успех
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Elfi написа:Дано да ти помогна: на Студена съм хващала костур само при подледен риболов, от брега през по-топлия период - нищо!На Арката в дясно от пътя колкото пъти съм отишла, толкова пъти съм хващала ( но си и признавам че отдавна - има няма две години не съм ходила) - предимно червеноперка на бял, а знам че има и щука, но не съм имала честта да извадя , не съм и мятала за нея де, успех
Мерси и аз за Арката се орентирах,ще пробвам и ще пиша.Още веднъж мерси за инфото.
EmbaTa
новобранец
новобранец

Мнение от EmbaTa »

Добре де, нека някой сподели все пак ако е ходил в Пернишки район за риба?
Къде и за какво?
Мерси
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

Колеги някой знае ли какво е полжението на яз.Бушляк край гр.Батановци.По принцип там ходех когато беше 2лв на пръчка и си ловех уклейки и чрервеноперки някоя каракуда много хора казват че има и бяла риба обаче аз още не съм видял с очите си за това мн не вярвам.Последното ми инфо от там е от лятото когато беше вече 4лв на пръчко и освен дребни уклейки друго не се хващаше.Моля ако някой има по прясно ифо от моето да го сподели
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”