Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

триене на теми
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
триене на теми
Как да изтрия дадена тема,която не искам да не ми е вече в списъка("СОБСТВЕНИ МНЕНИЯ") и ако се пише по нея да не ме уведомяева...Благодаря...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: триене на теми
Смисъл....?Дай ако искаш пиши в скайпа...!
-
- кандидат преподавател
Що да триеш?Нека останат следи от творчеството ти-да могат да му се насладят бъдните поколения.Дали ще те псуват или ще се забавляват,или ще ти са възхищават-кво ти дреме?Ако си демократ,остави правото на модераторите да трийват само те,ако преценят.Ний,брате,с тебе сме доброволци тук-уповаваме се на милостта да ни позволят да се изпразваме от време на време с писания-същевременно горещо се молим да н,ги обявят за спам и да ни издърпат ушите.Ако не ми харесваше тази разновидност на действителността,нямаше да кютя във форума.Нали и ти доброволно си се писал тук.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вие не разбрахте за какво питам...Аз питам как да премехна темито,който аз съм коментирал и вече са неактивни ...
- barutchiata ©
- Администратор
Не се напрягай, неможеш да ги махнеш.Да не те хвана срам като погледна в кои теми си най-активен
.По добре помисли за в бъдеще какво и къде да пишеш.

Тук дори и фен клуба не помогна, за разлика от предните два случаяbarutchiata © написа:Не се напрягай, неможеш да ги махнеш.Да не те хвана срам като погледна в кои теми си най-активен![]()
![]()
.По добре помисли за в бъдеще какво и къде да пишеш.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За да не те уведомява сайта за нови мнения в дадена тема е необходимо да махнеш отметката за абонамент!
Намира се долу в навигацоинната лента! Другият начин е като влезеш в настройки на профила си-писане на мнение!
Намира се долу в навигацоинната лента! Другият начин е като влезеш в настройки на профила си-писане на мнение!