Риболовни дрехи

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Риболовни дрехи

Мнение от Ivak »

Та решил съм веднъж за винаги да си реша проблема с дрехите. Писна ми да нося по два ката дрехи, да се навличам като мечка и т. н.
Търся облекло на две части, яке и гащеризон. Може и полугащеризон или панталон с дълбока талия.
Непромокаемо, издържащо на вятър и минусови температури (-10 примерно), дишащо разбира се и възможно най-леко.
Ще се използва за зимен риболов, риболов от лодка при лошо атмосферни условия :lol:

Единственото на което държа е да е с тъмен цвят(черно, тъмно сиво, тъмно зелено, тъмно син, тъмно кафяво или комбинация от тези).

Цената не е водеща в случая, прежалил съм се :lol: :lol: :lol:

Моля за съвет какво да взема, ако сте чули от някой които е доволен от нещо или вие използвате такъв комплет .
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболовни дрехи

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ivak написа:Та решил съм веднъж за винаги да си реша проблема с дрехите.

:arrow: Може пък и да ти помогне..
morskiq
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от morskiq »

Що не си вземеш тогава направо един ски екип , състой се от гащеризон и яке , гещеризонът не е цял ... мен ски екипа ми излезе към 300лв...
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Иваче,Изображение е твоята марка! :wink:

Ето ти дестинацията:

България
София
ул. Цар Самуил №62
Телефон: (02) 988 29 81
Електронна поща: marketing@hillman.bg
Интернет страница: http://www.hillman.bg
Лице за контакт: Йорданка Петрова
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Аз съм доволен от комплекта на " fORMAX " тъмно зелен,пригоден за риболов при екстремни условия.Преди седмица го пробвах на дъжд и сняг цели 8 часа ,и се прибрах сух и без да усетя студ. Под него ,съм само с поларения блузон на "Sert"
И падащата звезда е била изгряваща .
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Разходи се по магазините за ски и борд екипировка както ти пише morskiq по-горе.Има много добри екипи от 2 части (долната с висока талия, задника ми е винаги отвън на студа и задължително си пазарувам долнища с висока талия за да реша тоя проблем:))всички са със сертификати за колко мм. воден стълб издържат на квадратен сантиметър в зависимост от това е и цената.Провери в магазина на Соломон на патриарха, в Росиньол горе на черни връх.Лошото е че цвят трудно ще намериш - те нали са някакви по електрикови, но ако потърсиш...Иначе разните български(китайски) ловни и риболовни облекла или ще им пропускат циповете, или ще се разшиват шевовете, или велкрото след 5 разлепяния няма да държи, такива са моите наблюдения!
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

http://stenata.com/
Има и по-нормални цени.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Markony
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Markony »

Ивак,кат си дойдеш обади се да си зема воблеерите и ще минем през Сунай,Супер комплектче си взех за 120 лв с мембрана китайче,но го пробвахме неделя по планината и останах доволен.Само кажи некъв номер да проверя дали има.Гащеризон до гърдите с тиранти ,шуба до дупето,всичко тва е маскировъчно,леко и комфортно.Малко панталона ми беше дългичък,но жената го преправи и сега е супер.Има си подплата на якето и гащеризона от полар,а крачолите под коленете са полиестер.При преправянето видях мембраната и мисля 4е бива....с други думи за парите си е супер.Поздрави!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Виде ли моиа комплет на реката.
и - 20 нема да осетиш.
купих го преди две седмици за 2000 денари или 35 евро от при нас.
Ако искаш,казваи.
гаштерезон и иаке с много джобове и напалнено с фаталин(много здраво и плно)
само за тебе :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

Mда аз имам 2 ски екипа много са удобни топлят леки са но цената е малко висока НО! има един мн добър вариант баща ми си взе гащиризон с яке дебели са висока талия за около 50-80 лева ътре ще го питам по точно колко пари са и ще ти снимам ако искаш
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ееее Митак мерси, тези поседните са мойте дрехи, ще ги прежаля парите някак :evil:
Между временно не отказва и други варианти :roll:
babushka
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от babushka »

За зимно време, при минусуви температури най-подходящите дрехи са гумените. Можеш да си ги набавиш, ако в градът в който се намираш има магазин ТСМ, стоките са германски. Аз си купих наскоро гумен к-т, панталон -дълбок и яке, дълго покрива таза, удобен е както за силен вятър, така и за дъжд. Мотористите имат такива костюми, не са скъпи, от порядъка на 50-70лв. Няма дебела подплата, но за това пък костюма е лек и се събира в обикновенна чанта. И когато си дебело облечен този гумиран костюм просто ще те пази от влагата, студа и дъжда,както на брега, така и в морето.
Чувала съм, че в Димитровград има и подобни на този гумен к-т, но каква е цената незнам.
Друга алтернатива за зимата е шушлеков панталон с пухена подплата или вълнена, якето задължително с подплата от пух, че е по-леко и много топли, то е с топла качулка, която пази от вятъра и дъжда, подплатена. Освен това, в някои градове има вече магазини, които продават рибарски костюми-комплекти от специален плат, който не пропуска влага, в Бургас има такъв магазин, продавача ми демонстрира- поля якето с вода и водата просто се стече и падна на пода, без да остави и следа по якето. Костюма беше с цена от 160-250лв.,в зависимост от марката на производителя, но мисля че по коледа ще има промоции с намаление близо с 35% от цената.
Дано тази информация ти свърши работа. Успех!
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
krp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krp »

И да подновя малко темата след някоя година ;-)
...търся също есенно зимен комплект за риболов от лодка в морето... удобен, дишащ и да си остана сух!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”