Първата

Модератори: bobopeli, sapuna

rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Първата

Мнение от rumenpk »

Здравейте колеги,най накрая и аз да пиша,че съм бил за риба.
Значи потегляме с братовчеда в 8,30ч и 9,30ч сме на място,обаче там където искахме да сме имаше хора.Избрахме закътано място и бяхме там до 11,00ч но нищо,а целта ни бе щука бяхме хвърлили по две въдици на тапа.В 11,00ч се преместихме след разузнаване със спининга на друго по добро според братовчеда място,след като се преместихме и хвърлихме тапите започна едно чакане към 14,00ч братовчеда реши,че така и така висиме на едно място а и носиме и телескоп на плувка а и един колега който дойде каза,че имало и прилични костури та заметна братчеда на кубинка за костур и пак чакане а мене не ме свърта размърдвам въдиците с тапите да провокирам евентуално някоя щука на безрезултат и към 15,20-15,30ч взех спининга закачих една клатушка/не и знам марката още прохождам/ и започнах да обикалям покрай брега и да хвърлям кога във водата кога до водата :oops: ,ма човек се учи докато е жив и както си обикалях и хвърлях и по едно време нещо ми закачи и си викам отиде ми клатушката в някоя закачка обаче не, било риба-Първата на спининг и то щука малокалибрена но Първата ми риба на спининг,ето я и нея с клатушката:
Изображение

Изображение

Тука се опитах да снимам пускането,ма с телефона с една ръка толкова:
Изображение

Изображение

Като отплува и заръчах да викне баба си да я видя и нея ама сигорно не ме е разбрала,защото нищо не хванах повече.Братовчеда хвана два костура по педя ма вече се стъмваше и с телефона не ги снимах.Това е от мене водоема нарочно не го споменавам който се интересува на ЛС.
Последно промяна от rumenpk на Вто Дек 02, 2008 9:06 pm, променено общо 1 път.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Първата

Мнение от Nikola Polizovski »

Честито за сефтето и дано е поздравила баба си :mrgreen:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Евала! Браво, колега. Винаги съм искал и аз да хвана щука, но уви... Още един път БРАВО !
Markony
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Markony »

Крайно време е да фърлиш тапите и да наблегнеш на клатушките...така слуката ще зависи от теб а не от случайността.Аз така направих и не съжалявам(за което благодаря на Павката(сестрата) и на другите спинингисти и видри от Русе!Поклон момчета!Щуката може и да я провокираш и с Драшкович,но така взимаш 50 % от слуката,защото хищника атакува, за да се храни и за да си защити територията.В твоя случай тва се потвърждава.Успех с зъбатките!Ако някаде не съм прав някой вещ да ме поправи.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

Браво.И ти пожелавам всяка следваща да е по голяма :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

Супер си колега според мене просто не и е бил денят, а за риболова с блесни мн е интересен и качва адреналина на МАХ продължаваи в същия дух :wink:
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Поздрави за щуката!
Тръпката да излъжеш хищника с "желязото" е незабравима.
Не можах да разбера от написаното как е положението с райраните разбойници? Че ме сърбят ръцете да ги пробвам пак, последния път беше топло времето и активността им беше много ниска.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

nikola polizovski написа:дано е поздравила баба си :mrgreen:
Това с бабите стана обичайна практика, ама нещо май не дава много голям резултат :roll: Сефтето е най-важно :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

asini написа:
nikola polizovski написа:дано е поздравила баба си :mrgreen:
Това с бабите стана обичайна практика, ама нещо май не дава много голям резултат :roll: Сефтето е най-важно :wink:
Ама на Теца хванаха прабаба им :D :D :D
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Поздрав за първата ти щука колега и най-вече за пускането и.Надявам се за напред да имаш доста по-големи попадения. :wink:
TICA FAN
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

Браво за първата ти щука и браво за пускането и за напред се надявам да хващаш по-големи.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Браво Румка, най сетне сколаса и ги почна. Аз от 3 опита да излъжа крокодилче на спининг нямам успех. Следващият път дано да е по голяма. Ама трябва по често да обикаляш гьоловете. Стига тая работа.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”