Помощ при избор на калъф.

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Помощ при избор на калъф.

Мнение от todoroshko »

Търсих такава тема,но не открих.Надявам се да не съм збъркал като съм я пуснал в този раздел.
Какъв калъф за въдици ще ми препоръчате?Предпочитам да е с повече от едно отделение... примерно с 2 или 3 отделения.Естествено да е с разширение за макарите.Ако има допълнителни джобчета за аксесоари е бонус.С презрамка за рамо задължително.Искам нещо което да не се скъса на втория излет,а да си го ползвам повечко време.Мерси предварително.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Помощ при избор на калъф.

Мнение от didopoli »

колега кажи какви въдици ще слагаш в калъфа
Изображение
Където качеството е от значение!
preskata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preskata »

Кажи какъв метраж са ти тояжките.От сега ти препоръчвам http://www.filstar.com/bulgaria/accessories/41/- всички са качествени :wink:
За мен винаги навсякъде има риба
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

1;30 Са ми въдиците.Мисля да слагам дънните,но в зависимост от парите мога да взема един за тежко и един за леко.Пък ако има унивесален екстра... :mrgreen:
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

preskata написа:Кажи какъв метраж са ти тояжките.От сега ти препоръчвам http://www.filstar.com/bulgaria/accessories/41/- всички са качествени :wink:
А от къде да видя цените,защото си избрах няколко калъфа,но в магазин има цените на само 2-3 калъфа и 1 чанта?
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Като дадете на калъфи и чанти, знае ли някой колко струва тоя първият калъф на филстар дето е 2.05 м?!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Swordfish92 написа:Като дадете на калъфи и чанти, знае ли някой колко струва тоя първият калъф на филстар дето е 2.05 м?!
Swordfish92 написа:formax - калъф
Калъф с три отделения и възможност да предпазите пръчките+джобове.Размери- 130см;160см;190см.

Някой не знае ли нещо по-подробно за този калъф на Формакс - 1.90 ?! Интересувам се от него и на него се спрях засега.
Абе човек, ти от много калъфи се интересуваш и то все в "чужди" теми...що не вземеш да си пусниш една отделна тема ей така от уважение към колегите в чиито теми "цапаш". Някак си не е коректно ако ме разбираш :!:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

А бре пич, разбирам те много добре, но много калъфи ми харесват и искам да са с подплата и т.н. шарандийски и екстри и какво ли не но все не достигат пари. За филстара разбрах вече колко пари е човека ми се обади, прекалено скъп е за мен. Остава Формакс-а. Кажете нещо за него ако обичате.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”