овчарица топлото

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

i0909
новобранец
новобранец

овчарица топлото

Мнение от i0909 »

Здравейте колеги!Ще сам ви много благодарен ако ми кажете какви са условията какво се плаща рибата плаща ли се иможели да се пренощува защото сме от Шумен и ни е малко далеч.Благодаря ви предварително
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: овчарица топлото

Мнение от K.Kolev »

Здравей колега,на язовира е позволено да се риболовства на топлата част,таксата за спортен риболов е 10лв като се позволява 3бр въдици -дава се билет като се пише първоначалният час и имаш право да стоиш 24 часа от издаването му :wink: на задната страна на билетът са написани разрешениете размери за рибите.Хората правят проверки което според мен е много хубаво като проверяват за маломерки.За по-прясна информация четвъртък-петък бяхме там доколкото разпитахме имаше колеги стояли с три нощувки и резултатът беше 10-12 каракудки :evil: когато ние отидохме имаше страшен вятър и половината време нямаше хвърлена въдица във водата резълтатът беше 3 каракуди и 5 канални сомчета + поне 30-35 (не съм ги броял) канални които нямаха достатъчния размер :wink: Ако сте решили да отивате - наслука!
вълк1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от вълк1 »

Преди седмица имах риболов на топлото езеро. Такса 10лв търсихме само хищник на дроб жива рибка и грозд червей
3 сомчета по кило и половина две На сутринта голям студ и влага и една бяла риба се зашила през ноща около 2 кила.
Има проверки от охраната за маломерна риба. Иначе за разпъване на бивак е супер.
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Колеги пишете,ако сте ходили тези дни.Аз сега тръгвам за там.Преди месец излизаше едра каракуда,няколко канални сомчета в нормата и 2 шарана по 1,5 кг.
Кефа цена няма!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Там винаги излиза риба,само трябва настояване :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
вълк1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от вълк1 »

Маестро ако търсиш бяла риба си намери 20тина уклея за стръв има голяма вероятност да извадиш добър екземпляр.
Аз ходя в началото на ръкава към самия тец на широкото и облавям на средна дистанция около 40-60 метра.
Охраната си върши работата и проверява за маломерна риба таксата е10лв риба до 4-5 кила не се заплаща
ако е каракуда и 20кг да хванеш нама проблем. Пожелавам успешен излет!
i0909
новобранец
новобранец

Мнение от i0909 »

благодаря на всички колеги за отговорите може би на 15 или16 декември ще тръгнем
DimityrK
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DimityrK »

И да си носите дърва...Че аз какъвто сдуд брах...горихме и пластмасови бутилки защото кьораво дърво нема наблизо...Наслука и да пишете какво сте направили...
snegk

Мнение от snegk »

DimityrK написа:И да си носите дърва...Че аз какъвто сдуд брах...горихме и пластмасови бутилки защото кьораво дърво нема наблизо...Наслука и да пишете какво сте направили...
Колега ти защо не пишеш какво сте направили :?: :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stan4o 1111 »

Клеги в събота щте ходя на Овчарица имате някаква по скорошна информация.Предварително ви благодаря.
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

верно ли водата преливала през моста на топлото :roll: :roll: :roll:
Изображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

да прелива .. понеже са пуснали и четвъртата торбина , заради газовата криза теца бил натварен на макс.. иначе за риболов е хубаво, щото водата мноо топла :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Млад Корморан
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Млад Корморан »

Здравеите колеги.Планирам едно ходене към Овчарица,може би около средата на февроари.Никога несъм ходил на този язовир,не са ми познати местата и тактиката на тамошният риболов.Ако някой може да ми раскаже по потробно,и да ми даде малко идеи за по успешен риболов ще съм много благодарен.Много добре щее ако някои колега ми прати gps кординати на по дащните места.Смятам да ловя на фидер и да пробвам на мач.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

ам колега то до февруари .. я камилата я камиляря.. :lol: 3-4 дена преди да ходиш ми пиши на лични за да ти дам информация
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stan4o 1111 »

вчера бях на моста с колегата бяхме единствените рибари което ме изненеда изключително много :roll: времето беше повече от идеално предимно търсихме шаран и амур 5 монтажа на косам с каква ли не царевица и неотразихме нито едно калване дори от каракуда :( имахме единствено две червеноперки по 50грама на прожина.НАСУКА на всички колеги 8)
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”