Abu Garcia vs Berkley Cherryood

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Abu Garcia vs Berkley Cherryood

Мнение от Станимир Христов »

Колеги тъи като вече се ориентирах (с ва6а помощ за което много благодаря) към спинарка 2.40 5-25, сега идва ред за някоя Лаит Спининг :)

Нямам намерение да давам много пари за Лаит защото няма да ходя толкова чест но пък ще е хубаво да имам под ръка :) та :

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1776

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=944

Коя от двете ще ми препоръчате :) Смятам да ги ползвам за Костурета , пъстървички и не съм сигурен дали ще издързи Кефал :) ама ... надявам се да имам слуката да пробвам :)
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Abu Garcia vs Berkley Cherryood

Мнение от fishingmania »

Колега аз имам същото Чери от няколко месеца,и да ти кажа за сега съм много довлен от него.Строят е малко по твърд но за сметка на това костуретата и клендаците ги дърпа като нищо.Имам уловени и около 20 пъстърви ,като с тях се справя също мн успешно :)
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мерси колега за инфото а да те питам Черито ми казаха че някои модели с незнам кои водачи "наръфвали" плетеното ввлакно и не мозело с плетено да се лови ?? твоите водачи какви са и някои друг проблем имал ли е с Черито :)

И още мнения за въдичките ако мозе :)

Мерси
Изображение
Изображение Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

shristofff написа:Мерси колега за инфото а да те питам Черито ми казаха че някои модели с незнам кои водачи "наръфвали" плетеното ввлакно и не мозело с плетено да се лови ?? твоите водачи какви са и някои друг проблем имал ли е с Черито :)

И още мнения за въдичките ако мозе :)

Мерси
За толкова пари /има-няма колкото два воблера/каквато и въдица да вземеш, водачите едва ли ще са по-добри. Вземай черито и не му мисли много. :wink:
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Не че не мога да дам повече а просто няма да я ползвам толкова за това ..... Сестрата ти ма изкара бати про6ляка (с тва 2 воблера)....

Както и да е не мисля че има нещо ло6о все пак да събера малко мнения ..
Изображение
Изображение Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

shristofff написа:Не че не мога да дам повече а просто няма да я ползвам толкова за това ..... Сестрата ти ма изкара бати про6ляка (с тва 2 воблера)....

Както и да е не мисля че има нещо ло6о все пак да събера малко мнения ..
Колега, не съм искал да те засегна! Имах предвид, че дори да се нарежат водачите, няма да е голяма финансова загуба - 39 лв. Ще посееш примамки на десетократно по-голяма стойност, вярвай ми. Имал съм такава пръчка на 2.70 м. Наистина има случаи, когато върховият водач от този модел се нарязва от влакното /според мен без значение дали е плетено или монофил/, но при тежък спининг. Няма вероятност да се случи подобно нещо в обозримо бъдеще при риблов с леки примамки.
Поздрави!
Аватар
sabin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sabin »

Малко късно се включвам ма кво му плащаш на Черито-не 39 а 29. Има коледно намаление :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”