Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Abu Garcia vs Berkley Cherryood
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- разбира нещата
Abu Garcia vs Berkley Cherryood
Колеги тъи като вече се ориентирах (с ва6а помощ за което много благодаря) към спинарка 2.40 5-25, сега идва ред за някоя Лаит Спининг 
Нямам намерение да давам много пари за Лаит защото няма да ходя толкова чест но пък ще е хубаво да имам под ръка
та :
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1776
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=944
Коя от двете ще ми препоръчате
Смятам да ги ползвам за Костурета , пъстървички и не съм сигурен дали ще издързи Кефал
ама ... надявам се да имам слуката да пробвам 

Нямам намерение да давам много пари за Лаит защото няма да ходя толкова чест но пък ще е хубаво да имам под ръка

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1776
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=944
Коя от двете ще ми препоръчате

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- ще става разбирач
Re: Abu Garcia vs Berkley Cherryood
Колега аз имам същото Чери от няколко месеца,и да ти кажа за сега съм много довлен от него.Строят е малко по твърд но за сметка на това костуретата и клендаците ги дърпа като нищо.Имам уловени и около 20 пъстърви ,като с тях се справя също мн успешно 

-
- разбира нещата
Мерси колега за инфото а да те питам Черито ми казаха че някои модели с незнам кои водачи "наръфвали" плетеното ввлакно и не мозело с плетено да се лови ?? твоите водачи какви са и някои друг проблем имал ли е с Черито
И още мнения за въдичките ако мозе
Мерси

И още мнения за въдичките ако мозе

Мерси

За толкова пари /има-няма колкото два воблера/каквато и въдица да вземеш, водачите едва ли ще са по-добри. Вземай черито и не му мисли много.shristofff написа:Мерси колега за инфото а да те питам Черито ми казаха че някои модели с незнам кои водачи "наръфвали" плетеното ввлакно и не мозело с плетено да се лови ?? твоите водачи какви са и някои друг проблем имал ли е с Черито![]()
И още мнения за въдичките ако мозе![]()
Мерси

-
- разбира нещата
Не че не мога да дам повече а просто няма да я ползвам толкова за това ..... Сестрата ти ма изкара бати про6ляка (с тва 2 воблера)....
Както и да е не мисля че има нещо ло6о все пак да събера малко мнения ..

Колега, не съм искал да те засегна! Имах предвид, че дори да се нарежат водачите, няма да е голяма финансова загуба - 39 лв. Ще посееш примамки на десетократно по-голяма стойност, вярвай ми. Имал съм такава пръчка на 2.70 м. Наистина има случаи, когато върховият водач от този модел се нарязва от влакното /според мен без значение дали е плетено или монофил/, но при тежък спининг. Няма вероятност да се случи подобно нещо в обозримо бъдеще при риблов с леки примамки.shristofff написа:Не че не мога да дам повече а просто няма да я ползвам толкова за това ..... Сестрата ти ма изкара бати про6ляка (с тва 2 воблера)....
Поздрави!
- sabin
- научил се да хвърля
Малко късно се включвам ма кво му плащаш на Черито-не 39 а 29. Има коледно намаление