Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

тунинг на кутия
Модератор: emo vasilev
-
- и господ не е толокова добър
тунинг на кутия
Понеже като ходя нощем на платени водоеми ми е неудобно с челника да си оправям монтажите и стръвта,затова реших да си направя тунинг на кутията за аксесоари
Първо направих така,че да използвам капака на кутията като плотче и на него да си правя монтажите.В центъралната част на ръба на капака завих с болче полвин щипка за пране която се пребира плътно и се пуска за краче,ето за каво става на въпрос.

Сега най важното,осветлението на кутията.Взех една стайна антена за телевизор,отрязах от тънката страна толкова колкото сметнах за необходимо.После разпробих долу до основата една дупка под наклон и промуших две кабелчета.От тънката страна сложих фасунка за луничките и сложих една малка12волта10вата крушка.Вдолния край монтирах оргиналната стойка за антената за да може да се върти на всякъде и да се накланя.На другия край сложих 2 клеми които стават за малките акумолаторчета от сонара.Така денем на сонара вечер на кутията.Получисе перфектно,свети достатъчно добре за да си направим и най финия такъм.Ето още 2 снимки.

Сега най важното,осветлението на кутията.Взех една стайна антена за телевизор,отрязах от тънката страна толкова колкото сметнах за необходимо.После разпробих долу до основата една дупка под наклон и промуших две кабелчета.От тънката страна сложих фасунка за луничките и сложих една малка12волта10вата крушка.Вдолния край монтирах оргиналната стойка за антената за да може да се върти на всякъде и да се накланя.На другия край сложих 2 клеми които стават за малките акумолаторчета от сонара.Така денем на сонара вечер на кутията.Получисе перфектно,свети достатъчно добре за да си направим и най финия такъм.Ето още 2 снимки.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: тунинг на кутия
Уникално,,ще го направя същото ама с вградено фенерче и светодиод ,че да е насочена светлината.Поздрави за идеята!
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Ако си малко кьорав кат мен и осветление за стадион ще е слабо
.Иначе добро решение
(ако питаш мен вземи и начелника,за всеки случай)

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- djokoriboloveca
- разбира нещата
-
Това свети много повече от челника,в караваната съм с такива и е денмайсторчето страхил написа:Ако си малко кьорав кат мен и осветление за стадион ще е слабо.Иначе добро решение
(ако питаш мен вземи и начелника,за всеки случай)

-
Кутията е оборудвах със стелажче за всички допълнителни аксесоари и дипове.

на местата на белите тапи ще монтирам 2 чаталчета да си поставям въдицата докао си оправям стръвта и монтажа
на местата на белите тапи ще монтирам 2 чаталчета да си поставям въдицата докао си оправям стръвта и монтажа

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
2 чаталчета?
Едното сигурно ще е за моя въдица?
Предпочитам дясното!
Кефиш Илийка!
Предпочитам дясното!

Кефиш Илийка!
-
За тебе спецялно съм приготвили памук на чаталчето.за да не драскаме новите въдици дето дядо коледа ще ти ги донесеsapuna написа:2 чаталчета?
Предпочитам дясното!![]()
![]()
Кефиш Илийка!

-
Ето я завършена работилницата.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако може да ме извините за въпросът ама това не е ли от тези домакинските рафтове ?
Ако е от тях защо не го направиш с телескопични крака да не се занимаваш да ги сглобяваш всеки път
Ако е от тях защо не го направиш с телескопични крака да не се занимаваш да ги сглобяваш всеки път

Без риболов няма любов !